Parempi vaihtoehto häähashtagille – ilmainen Wedbox-sovellus

Ovatko häät sinulle tai kaverillesi ajankohtainen aihealue? Haluatko kerätä kaikki omat ja vieraidesi hääkuvat kätevästi samaan paikkaan? Haluatko ilmaisen premiumversion sovelluksesta joka tarjoaa ratkaisun edellämainittuun kysymykseen? Mikäli vastaus on kyllä kyllä ja kyllä, tämä on sulle! Näin kesän kynnyksellä yksi jos toinenkin pariskunta tuskailee vieraslistan, erikoisruokavalioiden, teemavärien ja budjetin kanssa, ihan vain muutaman stressinaiheen mainitakseni. Jep, kuumin hääkausi on taas täällä! Ne, ketkä luulevat että häävalmistelut ovat pelkkää onnellista vaaleanpunaista hattaraa eivät selvästikään ole koskaan olleet hääjärjestelyissä millään tavoin osallisena. Mutta hei –  kiitos nykyteknologian – tämän päivän hääpareille on tarjolla elämää suuresti helpottavia sovelluksia.

Haluankin esitellä yhden mielestäni loistavista sovellusideoista, Wedboxin. Kyseessä on siis eräänlainen virtuaalinen kuvakirja, joka kerää kaikki häihisi liittyvät kuvamuistot kätevästi yhteen paikkaan. Ja niin on nättikin vielä <3. Olisipa tällainen ollut kolme vuotta sitten kun omat hääjärjestelyt olivat täydessä käynnissä! Mulle oli tärkeää saada mahdollisimman paljon kuvamuistoja, mutta haasteeksi tosiaan osoittautui miten koota eri ihmisten otokset samaan paikkaan. Päädyttiin monien muiden tapaan käyttämään häähashtagia, mutta tämähän toimi käytännössä vain instagramissa julkaistuissa kuvissa.  Ja tässä taas oli omat haasteensa. Moni vieraista ei ollut aktiivinen insta-natiivi, joten kuvasaldo jäi suht pieneksi. Luonnollisesti myös kuvien yksityisyyden kanssa törmää insta-hashtagin kanssa ongelmiin, ne näkyvät joko koko maailmalle tai pelkästään käyttäjän hyväksymille kavereille.  Ja milläs ne kuvat saat sieltä kivasti itsellesi talteen tai vaikka printeiksi? Wedbox tarjoaakin tähän ratkaisun.

wedbox sovellus
Etsi tämännäköinen sovellus ja lataa 🙂
Tästä näkymästä lähdetään sitten häitä rakentamaan! Ei mahtunut tuo meidän yhteiskuva tähän  esimerkkiscreenshottiin kokonaan, mutta oh well 😀

Suurimmalla osalla hääpareista on rekrytty ammattilainen viralliseksi juhlakuvaajaksi, mutta ne hauskimmat ja aidoimmat kuvat löytynevät vieraiden puhelimista.  Voin kertoa, että pitkään ja hartaasti valmisteltu päivä suorastaan hujahtaa ohitse ja koska juhlakalujen juttusille on kutakuinkin jonoa koko ajan, jää hääparilta sellainen vapaa hengailu kavereiden kanssa aika vähiin.  Vieraiden kuvista on sitten hauska katsoa jälkikäteen, mitä kaikkea tulikaan missattua joten ihan parasta jos kaikki kuvat löytyvät kätevästi samasta paikasta 🙂 . Harmi, ettei taida olla olemassa sovellusta joka tekee päätöksen kutsuvieraslistasta sekä istumajärjestyksestä, infoaa asianosaiset ja ottaa vielä kritiikin päätöksistäkin vastaan… Vielä on siis koodaajilla työsarkaa.

Wedbox

Itse olen -turhankin- addiktoitunut kännykkäkuvien napsimiseen, mutta mielestäni on ihanaa selailla kivoja muistoja ja katselenkin vanhoja kuvia usein. Jos itse olisin nyt menossa naimisiin, lataisin Wedboxin ja aloittaisin kuvien tallentamisen sovellukseen jo ihan hääjärjestelyistä, pelkän THE päivän lisäksi etukäteisfiilistelyt, polttarit, jälkimeiningit ja häämatka ovat kaikki täynnä hetkiä joihin haluaa varmasti palata. Luojan kiitos omia häitä ei tarvitse toivottavasti yhtä kertaa useammin järjestää, tänä vuonna meikäläinen onkin kaason paikalla ja Wedbox käytössä tätä kautta! Tuo kaason virka ei ihan yhtä stressaava pesti ole kuin päärooli morsiamena, vaikka haasteensa se on siinäkin…terkkuja vaan tulevan kesän kauneimmalle morsmaikulle A:lle 😉

Wedboxin idea pähkinänkuoressa

  • Lataa itse ja pyydä vieraitasi lataamaan ilmainen sovellus (tämän voit mainita vaikka jo hääkutsussa). Voit kutsua vieraita sovellukseen helposti myös Facebookin kautta, sähköpostilla tai vaikka tekstiviestillä. Sovellus löytyy helposti ”Wedbox”- nimellä Applen laitteille App Storesta tai  Anroid -laitteelle Google Playsta.
  • Täytä häistäsi perustiedot ja tervetulotoivotus niin saat häillesi oman tunnuksen, jonka voit jakaa vieraillesi. Tällä tunnuksella he pääsevät osallistumaan tämän virtuaalisen hääkuvakirjasi luomiseen.
  • Voit luoda eri kategorioita kuville, esim. polttareille, itse hääpäivälle ja vaikka häämatkalle, kullekin omansa! Sovellus osaa automatisoida tämän, kuvat ohjautuvat oikeisiin kansioihin kuvanottopäivän mukaisesti. Ja psst, jos polttarien kuvamateriaalia ei haluta kaikkien häävieraiden näkyville, voit rajata niiden katseluoikeutta…
  • Videoidenkin lataus onnistuu.
  • Mukana on myös diashow-ominaisuus, jonka avulla voit heijastaa kuvia reaaliajassa seinälle häissäsi. Tämä on kiva ja helppo ohjelmanumero taustalle!
  • Sovellus on käännetty 18 kielelle, eli käyttö on helppoa myös kansainvälisille vieraillesi.
  • Kuvat pysyvät teidän hallussanne eivätkä ole julkisesti näkyvissä, käyttö on siis turvallista sekä privaattia.
  • Saat ladattua kaikki kuvat itsellesi yhdellä napsautuksella.

Wedboxin visuaalinen ilme miellyttää omaa silmää suuresti, selkeää ja kaunista sovellusta on ilo käyttää. Vieraan ominaisuudessakin on kivaa häiden jälkeen palata fiilistelemään juhlaa ja katsella muiden ottamia kuvia, ei tartte juhlissa sitä omaa luuria liimata käteen kiinni kun tietää että muutkin ottavat kyllä kuvia joita pääsee katselemaan. Kauhunsekaisin tuntein voikin sitten bongailla kuvista sitä omaa naamaa että minkähänlaisia irvistyksiä muut ovat onnistuneet taltioimaan …

wedbox

Jotta saisit vielä paremmat työkalut hääjärjestelyihin, nyt sinulla on mahdollisuus saada Wedboxin premium-versio ( arvo 49,90€) käyttöösi veloituksetta! Eikä ole tv-shoppimaista koiraa haudattuna 😀 Ainoa pyyntö on jakaa tämä postaus somessa myös muille häähulluille tiedoksi. Perusversio wedboxista on siis ilmainen, mutta premium avaa vielä paljon lisämahdollisuuksia jotta häidesi taltiointi onnistuisi parhaimmalla tavalla (eikä näytä ärsyttäviä mainoksia).

Jotta saat premiumpaketin käyttöön, etene näin:

Sovelluksen saapumisen kunniaksi Wedbox haluaa lahjoittaa ilmaisen Premium -paketin jokaiselle tämän artikkelin jakaneelle (arvo 49,99€). Jaa artikkeli esimerkiksi Facebookissa (onnistuu helposti esim. tämän postauksen lopussa olevan share-nappulan kautta), ota kuvakaappaus jakamastasi postauksesta ja lähetä se osoitteeseen support@wedbox. com. Kirjoita saatteeksi ”Please send me the Festivus-code for premium version of the app”.  Saat sähköpostiisi paluupostina kuponkikoodin, jolla saat kaikki sovelluksen ominaisuudet käyttöösi.

Lisää tietoa sovelluksesta löydät osoitteesta https://foto-app.fi/  🙂
Wedbox sovellus

Onnea, rakkautta ja pitkää pinnaa kaikille tulevan kesän hääpareille!