Unelmat toteutuvat kun ne tuo julki

Kirjoittelin Mutsimedian puolelle hiljattain unelmien visualisoinnista aarrekartan avulla (juttu luettavissa TÄÄLTÄ ). Monelle aarrekartta on varmasti tuttu juttu, mutta oletko tämmöistä kuitenkaan hetkeen tehnyt? Mitkä ovat ne tärkeimmät unelmasi joiden eteen olet valmis tekemään töitä ja jotka ihan oikeasti haluat saavuttaa? Kuten tuossa jutussa mainitsinkin, mielestäni vaikein vaihe on tehdä itselleen selväksi eksaktit tavoitteet joiden tosissaan haluaa toteutuvan.

Itse olen enemminkin inho-realisti ja skeptisyyteen taipuva  kun helposti höynäytettävä, mutta silti ajattelutapa aarrekartan takana on mielestäni hyvinkin looginen. Ja hei, maailmassa on niin paljon ihmeellisiä asioita joita miettiessä tavallisen pulliaisen aivot nyrjähtävät… niin tiedä häntä vaikka tässä jotain ”yliluonnollista” olisikin! Yliluonnollista jos jotakin ovat mielestäni nämä klassiset aivojen nyrjäytysaiheet ”miten internet toimii”, ”miten kuva siirtyy telkkariin” ja ei ihan vähäisimpänä; ”miten ihminen aivoineen ja ruumiineen kaikkineen kehittyy tyhjästä”. Ja mihin se avaruus loppuu? Kyllä se niin on, että kun tavoitteet on itselleen kirkkaasti asettanut tekee sitä jatkuvasti – tietoisesti ja tietämättä- valintoja jotka vievät sitä kohti. Vaikka vaikuttaisi ettei päivässä tapahdu mitään elämän mullistavaa, niin taakse katsoessa huomaa miten paljon oikeasti onkaan muuttunut vaikka viiden vuoden aikana

ISn't it funny how day by day

Mulla on ihan esimerkki tästä viime päiviltä, että niin ne vaan unelmat toteutuvat joskus hyvinkin nopealla aikataululla kunhan ne vain sanoo ääneen tai tuo muuten julki 😀 ! Hiljattain kirjoittelin LinkedIniin haaveisiin liittyen ja ohimennen mainitsin haavelistalla olevan mm. Minna Parikan hopeiset glitter bunnyt, mun unelmakengät. Ja niin vain pari päivää tämän jälkeen mun sähköpostiin ilmestyi kahdenkymmenen prossan alekoodi kenkäkauppaan ja sen jälkeen hyvä haltija (toimii myös tittelillä aviomies) hoiti kysymättä loput  <3     … Ja nyt voin alkaa haaveilla seuraavista popoista 😀 Oli toteutumistapa mikä tahansa niin lopputulos ratkaisee. Tuli mieleen, että joskus olen lukenut Nightwishin Tuomas Holopaisen haastattelun jossa hän puhui miten tapana on tehdä vuosittain aarrekartta josta olikin paljon aika isojakin juttuja toteutunut. Piti ihan googlettaa, niin esimerkiksi tämmöinen juttu löytyi ( aarrekarttajutut jutun viimeisessä kappaleessa).

Minna Parikka glitter bunny
Loving these <3
Käy se näinkin!

Vauva E:n mielettömät unenlahjat ( toim. huom. joihin hampaiden tekeminenkään ei ole negatiivisesti vaikuttanut, etukäteen pelottelijoille tiedoksi) herättävät aina ihmetystä, mutta siis meikäläinenhän oli erikseen tajunnut niitä etukäteen aarrekartassa pyytää ennen hänen syntymäänsä! Good thinking, hyvä minä. Perinteenä on ollut vuodenvaihteessa askarrella toiveita tulevalle vuodelle ja ne selkeimmät unelmat on kyllä tosi hyvin myös toteutuneet 🙂 Tosin aika realistisia nuo toiveet on yleensä olleet, että pitänee vaan haaveilla isommin jatkossa!

Detalji aarrekartasta

Oletko sinä tehnyt koskaan aarrekarttaa tai aiotko nyt aloittaa?