Vauvatavaroiden parhaat jutut ja turhakkeet + arvonta!

Mitä vauva tarvitsee?

 

Insta-arvontaa ja mielipidekyselyä pukkaa! Instagramin puolella (@festivus.fi) koitetaan selvittää hitit ja hudit vauvahankinnoissa, eli mitä ilman et olisi pärjännyt ja millä puolestaan voi heittää vesilintua. Etenkin ensimmäisen muksun kohdalla sitä on aika hukassa tavaraviidakon kanssa ja hyvillä vinkeillä säästää pitkän pennin jos onnistuu välttämään hutiostokset. Kirjoitinkin tästä aiheesta koskien vastasyntyneen hankintoja jo kun meidän vauva oli iiihan pieni(lue juttu TÄÄLTÄ), mutta näitä  tarpeitahan ilmenee vauvan kasvaessa koko ajan lisää… Sana on siis täysin vapaa, suosittele ihan mitä tahansa mitä ilman et pärjäisi ja jos vielä jaksat perustella lyhyesti niin vielä hienompaa! Isoa tai ihan pientä. Aloitan itse; Suosittelen esimerkiksi ruisnaksuja, kun taas pinnasängyn ylle laitettava mobile on ollut melko turhake, koska sängyssä olisi tarkoitus nukkua ilman kummempia virikkeitä.

Eli lyhyestä virsi kaunis, mene instan puolelle, seuraa @festivus.fi ja jaa parhaat neuvosi  – ja perustelusi- vauva-ajan hankintoihin liittyen kuvan alle! Kerään näistä sitten tietopaketin muitakin hyödyttämään 🙂 Mikäli sinulla ei vielä ole kokemusta, voit kommentoida mistä hankinnasta haaveilet. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kaksi kappaletta omasta mielestäni niitä vauva-arjen hittejä, vapaavalintainen tuttinauha pitämään tutin aina käden ulottuvilla ja tallessa sekä söpö puruketju kutiavia ikeniä rauhoittamaan! Nämä sopivat myös vaikka lahjaksi. Osallistumisaikaa on ke 10.10.2018 klo 24 asti.

Puruketju
Superherkullinen puruketju
Tuttiketju
Näillä pysyy tutti tallessa!

 

Helpota siis muiden vanhempien taakkaa ja kerro löytösi —ja ne hudit!