Joululahja miehelle – poimi ideat tästä

Parhaat joululahjaideat miehelle

Joulukuu on ihan kulman takana… tarkemmin sanottuna huomenna lauantaina! Kappas, tämähän tuli itsellenikin yllätyksenä. Tänä vuonna olen kuitenkin hyvissä ajoin joululahjojen kanssa liikenteessä, moni on jo hyvin suunniteltu eli käytännössä puoliksi hommattu. Meidän perheessä ei muuten todellakaan olla niin aikuisia, että olisi sovittu ettei osteta toisillemme joululahjoja. Lisäksi vuoden aikana on Joulun, tuon juhlista jaloimman lisäksi mm. synttärit, hääpäivä, kihlapäivä, isänpäivä, nimipäivä, vuosipäivä… Yhdessä kun on oltu vuosikausia, niin välillä tulee hieman tenkkapoota keksiä onnistunut joululahja miehelle. Meillä ongelma on ratkaistu sillä, että aikuisetkin ihan rehellisesti kirjottavat joulupukille, niin tuleepahan sitten kutakuinkin oikeanlaisia lahjoja, sooloilemalla menee usein todella huti. Tiedän, että miehille on sikavaikeeta keksiä lahjoja niin tässäpä idealista, var så god! Nämä joululahjaideat on testattu ja oikeilla miehillä hyväksi havaittu.

Joululahjaideoita miehelle

Osa linkeistä on affiliate-linkkejä

 • Mittatilauspaita TailorStoresta. Jokainen mies tarvitsee joskus kauluspaitaa. Meidän perheen mies on niin pitkäselkäinen, ettei valmispaitojen pituus tahdo riittää. Nyt Tailorstorella on ihan huipputarjouksena mittatilauspaita 29 euron hintaan! Käytä kassalla koodia TRIALOFFER. Tää on oikeesti hyvä diili ja varmasti tykätty lahja.
joululahja mittatilauspaita miehelle
mittatilauspaita
 • Kirja. Joululahjojen klassikko ja yhdelle jos toiselle hyvää tekevä lahja näin älypuhelin-aikana. Kyllä kirja on aina kirja, paranna keskittymiskykyäsi ja lue joululomilla muutakin kuin somea! Monen mielestä erinomainen kirja on ”Dale Carnagien ” Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa”,  1937 kirjoitettu klassikko, joka löytyy monen suurmiehen kirjahyllystä. Älä anna kirjan nimen hämätä, tämä on hyvä. Nyt Adlibriksellä vain 8,80 euroa!
kirja joululahja miehelle
Loistava kirja vain 8,80e adlibrikselta

 

joululahja miehelle neule

 • Miesten kosmetiikka. Miehet eivät itse saa aikaiseksi ostettua kosmetiikkaa ( ainakaan meidän perheessä), mutta arvostavat laatua ja tuotteita, jotka on tehty vain tiettyä tarkoitusta varten. Kicksillä on tosi paljon hyviä lahjaideoita miehille (klik!) Esimerkiksi Biothermin tuotteet ovat loistava valinta miehelle kuin miehelle. Kicksillä myös vaihtuvia tarjouksia ja joulukampanjoita.

 • Hotelliyö. Vinkki: Finnairshopin kautta saa sokoshotelleihin lahjakortin halvalla, jos sattuu olemaan ylimääräiset 1000 pistettä Finnairin kanta-asiakasohjelmassa.

 • Urheiluvaatteita. Urheilupaitoja, tennissukkia ja collegepaitoja ei ole ikinä liikaa! Aluskerrastot ovat loistava lahjaidea talven pakkasille, nää on näitä joita harvoin tulee ehkä itse ostettua mutta osaa kyllä arvostaa <3 Tsekkaa linkistä tarjoukset ja pakettihinnat!

 • Liput. Esim. lätkäpeliin, ensikesän festareille, fudiskausikortti tai vaikka kaupungin jengin kausari. Kultturelli mies arvostaa museokorttia.

 • Kotiautomatiikkaa. Kodin automatisointi on tulevaisuuden kuumin trendi. Gearbest onkin hifistelijän aarreaitta josta löytyy kaikkea mahdollista kotiin, hyvään hintaan. Hinta-laatusuhteeltaan loistava Robotti-imuri on lahja koko perheelle.

  robotti-imuri joululahja miehelle
  Xiaomi robotti-imuri

Xiaomi robotti-imuri

 • Oluita. Erikoisoluissa on erikoishinnat, joten kukapas ei tykkäisi usean erikoisoluen paketista. Nykyään muuten myydään myös erilaisia erikoisolut-joulukalentereitakin..Ei tartte tyytyä siihen perus koffin lavaan.

 • Laatulehden tilaus. Meidän suosikkeja on Tiede-lehti ja Glorian Ruoka ja Viini,
 • Kaikkea hyödyllistä ja kivaa keittiöön. Syödä pitää joka päivä ja monta kertaa, joten ruuanvalmistukseen liittyvät hyödylliset sekä kekseliäät vempaimet ovat hyviä lahjaideoita. Kotikokkeja löytyy eri tasoisia, mutta kuka tahansa voi hyvät välineet saatuaan innostua enemmänkin kokkailusta.  Makuja.fi -kauppa on poiminut tosi kattavan joululahjaideakavalkadin ja mikä parasta, näissä nyt myös hyvät alet. Ehkä Sodastream, laatuveitsi, savustin tai olutlasit? Smegin tyylikkäitä kodinkoneita tai tosikokille Sous vide-välineitä. Vink vink, laaja valikoima Iittalaa -30 prossan alella.  Mä löytäisin täältä itselleni vaikka mitä kivaa, kuten alla olevan kuvan sitruspusertimen, miten söpö.
joululahja miehelle kodinkone
Aamumehut tällä <3
pyjama joululahja miehelle
Kuka ei tykkäisi esim Calvin Kleinin pyjamasta?

 

 • Coston pipo. Unisex-malli, sopii päähän kuin päähän. Värivaihtoehtoja on toodella paljon, materiaali pehmeää, lämmintä ja kutittamatonta merinovillaa. Näihin saa muuten lisävarusteena heijastavia tupsuja, mahtava idea. Tupsut ei edes näytä heijastimilta.
pipo joululahja miehelle
Costo merinopipo
 • Viikonloppureissu. Samalla lahja itsellesi, koska tietysti lähdet mukaan! Tsekkaa just käynnissä olevat talvialennusmyynnit TÄÄLTÄ

 • Etsyn aarreaitasta löytyy vaikka mitä! Mä rakastan Etsyä, olen tilannut sieltä itsellenikin vaikka mitä, juhliin koristeita ja miehelle tilasin häihin aikanaan täältä jalkapallon muotoiset hopeiset kalvosinnapit. Etsyhän on vähän samalla periaatteella toimiva kuin eBay ja Aliexpress, mutta laadullisesti vastakohta. Eli täältä löytyy käsintehtyjä ja laadukkaita tuotteita joka lähtöön.  Monia tuotteita voi kustomoida, esimerkiksi lahjan saajan nimikirjaimin. Kalvosinnapit, solmioneula, nahkalompakko tai jotain mielikuvituksellisempaa, täältä löytyy kaikkea spesiaalia.
joululahja miehelle personoidut kalvosinnapit
Lego-kalvosinnapit TÄÄLTÄ

Kerro sun parhaat joululahjaideat miehelle, mikä on hitti..tai puolestaan huti?