Koti kaupan

Pitkällisen etsimisen jälkeen löydettiin meidän perheelle uusi koti <3 Koska tykätään nykyisestä asuinalueesta, kävi niinkin hyvä tuuri että uusi asunto on ihan tästä läheltä.  Mietittiin jo oman rakentamista, mutta kauhutarinat raksahommista budjetinylityksineen ja aikataulujen venymisineen ovat melko piinaavia. Nythän ei tarttis enää hoitaa kuin sellainen pieni muodollisuus nimeltä vanhan kodin myyminen… Asuntotarjoukset on  pakko tehdä suorina tarjouksina täällä pk-seudulla, sillä ehdolliset tarjoukset ovat pitkälti yhtä tyhjän kanssa.

Nykyinen koti on palvellut kyllä hyvin, pohja on tosi hyvä eikä hukkaneliöitä ole. Koska remontoitiin itse, ovat materiaalitkin mieluisia. Eli mikäli sulla on ihana rivitalokolmio hakusessa, ostohousuja jalkaan ja pankin kanssa naimisiin! Tässä yhteydessä voisin tosin hieman kummastella pankkien (useamman kuin yhden) omalla mittapuullani surkeaa asiakaspalvelua… Asuntokaupat eivät yleensä viikkotolkulla odota, toisin kuin asiakas joutuu odottamaan sitä lainaneuvottelijan yhteydenottoa. Kai noissa rahalaitoksissa on kaikki paukut nyt digitalisaatiossa kiinni ja samalla on unohdettu, että robotit eivät vielä toistaiseksi myönnä asuntolainoja ja ihmishenkilöt on täten yt-neuvoteltu minimiin. No mutta, pidemmittä puheitta meidän asunnon myyntilmoitukseen jonka löydät TÄÄLTÄ! Alla muutama kuva myyntiartikkelista.

Kvik keittiövaaleanpunainen lastenhuonewc mikrosementti

Sisustusideoita on toki jo vaikka minkälaisia, mikäli sulla on samanlainen (eli yhtä hyvä) maku kun meikäläisellä, ota seurantaan mun pinterest – fiilistelyt, joihin lisäilen ideoita. Loppuun vielä sneak peak meidän uudesta helmestä, mä toivoin alkuvuonna tekemässäni aarrekartassa asuntoa isoilla ikkunoilla ja tadaa:

espoo asuinpaikkana

Lehto rakennuttajana