Vuoden 2020 sisustushaaveet

marmoripöytä ruokapöytänä
Aurinko näyttäytyi! Ja paljasti jokaisen pölyhiukkasen sekä tahmatassun jäljen…

Se on taas perinteisen vuodenvaihteen aarrekartan teko käsillä ja tänä vuonna ei (onneksi ) tarvitse etsiä kuvia uudesta asunnosta, koska se tuli ässättyä männä vuonna. Kiitos vuoden takaisen aarrekartan! Asumiseen vahvasti liittyviä haaveita toki piisaa ja ainakin meikäläisen trendikartalla voittokulkua jatkavat kulta, marmori ja vaaleanpunainen! Sisustustrendit toki vaihtelevat vuosi vuodelta, mutta niiden orjallisen noudattamisen sijaan kannattaa etsiä se oma juttu ja pysyä siinä. Pätee kaikkiin muihinkin eleämän osa-alueisiin. Oma ideaalikotini on yhdistelmä designklassikoita ja edullisia, mutta laadukkaita, oman maun mukaisia, yhteensopivia ja kauniita tuotteita. Nuo designklassikot löytyvät Vepsäläisltä ja Finnish design shopilta, mutta suosikkejani kultaa, marmoria ja vaaleanpunaista metsästäessäni käännyn yleensä ensimmäiseksi Jotexin ja Elloksen sisustusosaston puoleen (vinkki; jos etsit esim jotain ihanaa kultaista kotiisi, laita hakukenttään sana ”kulta” tms niin voit löytää jotakin odottamatonta). Unohtamatta HM homea  (ihana lastenosasto) ja Ikeaa, jonka Bestå – sekä Pax-sarjat ovat suuria suosikkejani. Kaunista, toimivaa, yksinkertaisen tyylikästä vaatesäilytystä sekä erilaisia lipastoja.

Alla esittelyssä muutamia bongaamiani ihanuuksia, jotka ottaisin – tai tulen ottamaan! – omaan kotiini ASAP. P.s. Elloksella on uudelle jäseneksi liittyvälle sikahyvä tarjous, -40 prossaa pois valitsemastasi tuotteesta!

(Sisältää affiliate-linkkejä.)

 

Upeista upein kattovalaisin, Flos

flos kattokruunu kulta

Kultainen aterinsetti, joka näköjään lähtee nyt sikahalvalla -40 prossan alessa!

kultainen aterinsetti

Siis aivan ihana nojatuoli!! En vielä tiedä mihin tämmöisen laittaisin, mutta on niin hauskan ja mukavan näköinen että kyllä tällaiselle tilaa tehtäisi!

vaaleanpunainen nojatuoli

Isokoinen kultainen kori on must have, tänne menee vaikka torkkupeitto kivasti jemmaan.

kultainen säilytyskori

Hemtexin vaihtoehto kahvoilla, vaikea valinta näiden kahden korin välillä!

kultainen kori

Ihana kultainen maljakko, jonka muoto tuo kukkakimpun parhaat puolet esiin.  Meillä on aika samanlainen, mutta tarvitsen ehdottomasti toisen! Maljakkovaje on tosiasia, kukat on paras sisustuselementti.

kultainen maljakko
Kultainen maljakko Ellokselta

Kaunis pyöreä, kultainen maljakko


kultainen maljakko
Kultainen juustohöylä meiltä vielä puuttuu! Kultaiset aterimet jne löytyy, mutta tämä on must have niiden rinnalle.

kultainen juustohöylä

Artek aalto ritiläpenkki

 

Nämä sohvapöydät toimisivat vaikka yöpöytinä! Jos siinä on marmoria ja kultaa, I’m in.Tämä allaoleva, yksinkertaisen tyylikäs lukulamppu on Jotexin mallistoa ja löytyy esim. TÄÄLTÄ.

kultainen jalkalamppu

Sellaisia sisustustrendejä siis tässä kodissa näin 2020-luvulla, ei lähdetä vielä edes puhumaan siitä mitä tuolle pihamaalle pitäisi tehdä… Siinä on aivan toinen tarina.

Millainen on sun sisustusmaku, onko jotakin ultimaattista haavetuotetta ?