Kustomoitavat perhejulisteet made by Keksipiste

syntymäjuliste kustomoitava

Erilaiset kustomoitavat julisteet ovat nousseet viime vuosina supersuosioon ja meiltäkin löytyy niitä kotoa useampaa sorttia. Mikäli itsellä ei pensseli pysy kädessä eikä taiteellista lahjakkuutta ole suotu, ovat kustomoitavat julistetaulut ihan mahtava tapa saada merkityksellisyyttä ja persoonallisuutta seinillä oleviin kuviin. Meiltä löytyy personoituina mm. kartat mun ja mieheni kotikaupungeista, sekä juniorin syntymäjuliste. Uutena, kotimaisena tulokkaana kuvagalleriaan liittyy Keksipisteen ihana perhejuliste! Tässä kuvassa komeilee meidän perhe, omannäköisinämme. Koira tästä meidän kuvasta puuttuu, mutta näihin saisi kyllä elukoitakin halutessaan mukaan 🙂 Hauska sattuma oli, että Keksipisteen takana olevan yrittäjäpariskunnan kauniimpi  osapuoli/taiteellinen johtaja on ammatiltaan arkkitehti ja selvisi, että meidän uudehko kotitalomme on hänen suunnittelemansa! Tämä juliste on siis todella kuin kotonaan <3

syntymäjuliste

Keksipisteen tarina

Mikä sitten on tuo edellämainittu Keksi., eli Keksipiste? Keksipisteen idea on tarjota kustomoitavia julisteita, joihin saa ikuistettua koko perheen, aina nelijalkaisia ystäviä myöten. Muokattavissa ovat niin kasvonpiirteet, hiusmallit kuin asutkin ja tyylillisesti julisteet istuvat moderniin skandikotiin kuin taaperon jalka silmäkuoppaan (edellä mainittu kielikuva perustuu todellisiin aamuherätyksiin).  Mielestäni ihan loistava idea! Ja iso plussa myös kotimaiselle pienyrittäjyydelle, tosin toivon tästä kasvavan vielä suuren menestystarinan. Meillä juniori otti kuvan heti omakseen ja kertoo päivittäin, kuinka siinä on äiti, isi ja hän itse.

Keksipisteen juuret ovat Helsingissä, perustajat ovat allekirjoittaneen sympaattinen tuttavaperhe, joilla on meidän minin kanssa samanikäinen lapsi. Perhe on heille kaikki kaikessa ja rakkaudesta lajiin versoo myös tämä yritystoiminta. Julisteet ovat itse suunniteltuja ja toteutettuja. Nyt tilatessa hahmojen kustomoinneista saa jopa esittää toiveita vaikkapa hiusten väriä tai mallia koskien mikäli valmiina ei sopivaa löydy, he toteuttavat toiveesi. Itse pyysin miehen hiustenvärin tummaksi sekä lapselle polkkatukan ja tadaa, saamani piti! Kokeile julistekustomointia itse TÄÄLLÄ.

Tämä ei ole maksettu mainos, vaan mielestäni idea ja toimintamalli on aidosti todella hyvä. Heidän verkkokauppansa on lähes uunituore ja mielenkiinnolla odotankin, mitä kaikkea nämä lahjakkaat ihmiset vielä sinne keksivätkään. Ja vinkkinä, juliste omasta – tai ystävän – perheestä on myös ihan loistava lahjaidea!

juliste omalla kuvalla

 

Voita itsellesi kustomoitu juliste omasta perheestäsi

Kivojen arvontojen ystäviä hemmotellaankin nyt, sillä instagramin puolella @festivus_suvi – tilillä voit voittaa oman julisteen, valitsemallasi kuvalla ja kustomoinnilla tottakai! Käy siis kommentoimassa instan puolella, mikä Keksipisteen julistemalleista on sinun suosikkisi ja voita se omaksi 🙂

Upeaa nähdä että tänä helkkarin haastavana aikanakin ponnahtaa uusia yrittäjiä, jotka ovat löytäneet sen oman juttunsa. Nyt jos koskaan kannattaa myös tukea kotimaista, joten #supportyourlocal ja ripusta seinälle taidetta, joka kertoo siitä tärkeimmästä.