Lempivaatemerkkini ja niiden parhaat tuotteet

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Ei liene yllätys, että olen aina rakastanut kauniita vaatteita, kulutustottumukset vain ovat vuosien varrella järkevöityneet. Hyvä hintalaatusuhde on se taikasana, tyyliä unohtamatta.  Jos materiaalilapussa seisoo sana ”akryyli”, niin ostamatta jää. Muitakin keinokuituja yritän välttää, mutta esim juhla-ja urheiluvaatteissa niillä on myös paikkansa. Käyttövaatteet mulla on käytännössä aina jotain luonnonmateriaalia, koska kesto ja mukavuus. Silittämistä vihaan – kuten varmaan moni muukin -, joten jatkuvasti rypyssä olevat vaatekappaleet ovat kauhistus. Itse tilaan lähes kaikki vaatteet netistä ja mulle onkin muodostunut hyväksi havaitut luottovaatettajat, joiden valikoiman tsekkaan kun jotain etsin. Ja nämä siis listattuna alla! Koko netin valikoimaa ei todellakaan ole aikaa käydä läpi, joten näistä yleensä löytyy se mitä etsin, hyvällä hintalaatusuhteella. 

Hintalaatu-suhteeltaan ja valikoimaltaan mun pyhä kolminaisuus on länsinaapurista ponnistavat sisasryritykset Arket, &Other Stories ja COS.  Ja hei, Arketilla ja Cosilla on myös lastenvaatemallistot. Heille, ketkä eivät halua pukea muksuille Pipsa Possua tai Ryhmä Hauta…ainakaan ihan aina 🙂

 

Arket

Arket on mielestäni niinkuin Other Storiesin ja COSin välimuoto; mutta hyvällä tavalla! Ei niin trendikästä kuin Other Stories, eikä niin erikoista ja unisexiä kuin COS, vaan just täydellisen käytännöllistä. Täältä tekee löytöjä jotka kestävät aikaa! Laadukkaita, hyvän hintaisia perusvaatteita hyvistä materiaaleista. Jos sulla on etsinnässä vielä ryhdikäs t-paita joka ei rypisty ja istuu helkkarin hyvin, se on tämä heavyweight t-shirt. Mulla on näitä kaksi ja lisää tulee, ihan PARAS t-paita. Hintaa on 39€, mikä on mielestäni näin hyvästä tuotteesta varsin passeli. Materiaali on paksua, kiiltäväpintaista puuvillaa, joka on hyvän tuntuinen ihoa vasten. Ja sanoinko jo, että tämä ei rypisty?? Mun kirjoissa iso plus. Värivalikoimakin on ihana!

Tätä ihan parasta t-paitaa löytyy vaikka missä väreissä

 

&Other Stories

Erityissuosikkejani Other Storiesilta on neuleet , etenkin cropatut mallit. Näyttävät hyviltä korkeavyötäröisten housujen ja hameiden kanssa! Näitä onkin nyt tosi hyvä valikoima.

cropattu neule
Mulla on tämä, paksu puuvilla, löysä malli ja cropattu pituus tekevät tästä täydellisen neuleen

Kenkätrendeissä Other Stories ratsastaa aallonharjalla, löytyy viimeisten muotivirtausten mukaista popoa joka lähtöön.  Eikä siis vaan omaa tuotantoa, vaan esim. Niken ja Addun trendikkäimpiä malleja löytyy myös, vain muutaman merkin mainitakseni. Itse asun lenkkareissa, joten en tiedä korkokenkäskenestä juuri mitään! Täällä on myös tosi kauniita koruja, erityisesti kullanvärisen metallin ystäville. Itse saan tosi herkästi nikkeliallergiaoireita esim. korviksista, mutta näistä en ole saanut!

Siinä missä Arket ja Cos käyttävät pääsääntöisesti laadukkaita, luonnollisia materiaaleja, törmää Other Storiesissa usein myös polyesteriin sun muihin keinokuituihin. Joten tarkkana matskujen kanssa! Tosin esim. juhlamekossa keinokuitu voi olla ihan hyvä valinta.

ysärikengät
Siis miten ysäriä on nää popot! Jonnet ei muista.
Tää söpö helmiveska ois täydellinen esim häihin <3

COS

COSista  ostanut erityisesti perus t-paitoja (nuo 17 € paidat on oikein hyviä) ja ihania neule/villapaitoja. COSilla on toki paljon erikoisia leikkauksia vaatteissa, mutta joukossa on paljon “normaaleja”, laadukkaita vaatekaapin kulmakiviäkin. Esimerkiksi takkeja olen ostanut myös täältä! Itse en noista erikoisemman mallisista muotiluomuksista perusta.

Koska collegepaidat on parhaita, olisi tää hennon vaaleanpunainen paita isolla kaula-aukolla ihan mun juttu!
Ja tää simppelin tyylikäs puuvillamekko menis niin arkeen kuin juhlaan!

H&M

No kaikkihan nyt henkkamaukan tietää! H&M on vähän sellainen, että ihan liikaa on keinokuituista kräppiä myynnissä, mutta sitten taas joukkoon mahtuu erinomaisia helmiäkin sille, joka osaa etsiä. Premium quality-mallisto on oma suosikki, tämän malliston vaatteet ovat luonnonmateriaaleja ja yleensä aika klassisia. Mulla on nyt myös kukkamekkovillitys menossa ja henkkamaukan mekko-osasto on tarjonnut tähän lääkettä! Ja koti-osasto HM Home on sellainen, mistä löytyisi aina jotakin tarpeellista tai vähemmän tarpeellista.

Täydellinen maksimekko kotoiluun, jos haluaa verkkareille vaihtelua ( 20€)!

Zalando

No siis juu, tämähän ei ole vaatemerkki vaan virtuaalitavaratalo. Zalandolla surffaillessa tulee usein ähky tavaran paljoudesta, joten tänne suunnistan mikäli tiedän mitä etsin, hakufiltterit ovat tosi hyvät. Erityisesti kengät ja urheilu/rentoiluvaatteet ostan täältä, normivaatteita en niinkään. Täältä saa edellä mainituissa kategorioissa sellaista spesiaalimpaa kamaa, etenkin Adidaksen urheiluvaatteet ja Niken kengät ovat omat suosikkini, Zalandolla löytyy muutakin kuin ne perusmallit.

Nää Niket on kaikessa överiydessään upeet!
Ja nää vähän hillitymmät, mutta ihanat

Weekday

Miellän weekdayn vähän nuoremmille trendsettereille, mutta muutama lempivaatteeni on täältä. Suosittelen tsekkaamaan erityisesti collegepaidat, joissa hintalaatusuhde erittäin jees! Koot usein aika isoja, itse tilasin taannoin pari mekkoa, jotka päällä näyttivät sopu-teltoilta. Lähtivät siis palautukseen. Juhlamekkoja en täältä niinkään ostaisi, mutta sellaiseen rentoon hengailuun soveltuvia löytyy useita!

lila huppari
Tää Weekdayn huppari on mun lemppari, tietty mun kevään lempparivärissä! Ihana lila <3 Jalassa Strongerin hauskat urheilupöksyt.

 

Muita hyväksi havaittuja vaatemerkkejä eri tarkoituksiin

Kaiko

Kotimainen Kaiko vaatettaa meillä äidin ja tyttären. Kaikon vaatteet ovat eettisesti tuotettu ja osa tuloista menee hyväntekeväiisyyteen, joten täällä shoppailu on käytännössä hyväntekeväisyyttä jo itsessään!  Viime kesän ehkä käytetyin vaate oli mulla tämä musta jumpsuit, joka ei todellakaan ole mennyt miksikään. Eli kunhan kelit lämpiää, jatketaan hänen kanssaan siitä mihin viime kesänä jäätiin.

Viime kesänä Kotkan Sapokassa, luottojumpsuit päällä

Stronger

Tilasin täältä just söpöimmät jumppavaatteet ikinä! Eikä muuten ole pelkästään söpöt, vaan tosi laadukkaan oloiset. Housuissa on korkea ja napakka vyötärö, just the way I like it. Eli jumppavaatteita metsästävien kannattaa ehdottomati tsekata valikoima, tämä ruotsalainen merkki on ilmeisesti länsinaapurissa tosi suosittu.

stronger pink punch
Aina jos juniori saa valita mulle vaatteet, hän valitsee tän Strongerin urheilusetin 😀

Uniqlo

Mun suosikkituotteet Uniqlolta on alustopit ja hyvän hintaiset Rayon-puserot siistiin menoon silkkipaidan korvikkeena. Nämä eivät rypisty! Mulla löytyy musta ja valkoinen, vielä kun ois niitä siistimpiä menoja joissa käyttää näitä….

 

Olisko sulla suositella jotain erityisen kivaa tämän listan ulkopuolelta? Laajennan mielelläni reviiriä, jos löytyy jotakin kiinnostavia brändejä 🙂