Aurinkosänky on ammattimaisen auringonpalvojan unelma

Yhteistyössä Preecon kanssa

Preeco aurinkosänky
Neiti nautiskelee auringosta

Kai se on pikkuhiljaa hyväksyttävä, että tänä vuonna sitä joutuu heittämään haikeat hyvästit Kreikan merimaisemille, fetasalaateille ja pehmisbaareille, joiden luo kovasti toivoin pääseväni. Takuuvarmaa hellettä ei kukaan voi näille leveysasteille luvata, mutta kylläpä olen onnellinen siitä, että ainakin puitteet on kesäkeleistä nauttimiseen tänä vuonna kohdallaan! Uusi terassi  aurinkosänkyineen vehrellä ja rauhallisella pihalla on mun henkilökohtainen paratiisi. Tämä miljöö on yksi niistä monista haaveista, jotka ovat viime vuosina toteutuneet.

Mehän tosiaan muutettiin nykyiseen kotiimme keskellä marraskuuta ja kuten me etelä-Suomessa asuvat tiedämme, viime talvi oli s u r k e a. Kauniin talvimaiseman sijaan ollaan tuijoteltu kuukausikaupalla harmaanruskeaa maisemaa suurista ikkunoistamme, muutamaa TOUKOKUISTA talvipäivää lukuun ottamatta. Vihdoin ja viimein ikkunoista näkyvä maisema on muuttunut upean vihreäksi! Tätä hetkeä olen niin odottanut, että pääsee näkemään miltä meidän piha oikein näyttää ja mitä kaikkea siellä kasvaa. 

Löhöily on meillä koko perheen yhteinen harrastus ja harrastusvälineitä tähän hommaan löytyykin useita. Tän hetken ehdottomat lempparit on parvekkeella sijaitseva, Preecolta tilattu riipputuoli sekä myöskin Preecolta peräisin oleva aurinkosänky. Aurinkosänkyjä olen tähän asti vain ihastellut, koska tilaa ei sellaiselle ole oikein aiemmin ollut. Sellaisen kapistuksen kuin riipputuoli olemassaoloon havahduin oikeastaan vasta tänä vuonna ja sehän oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hetken mielijohteesta sellaisen Preecolta sitten tilasin, on muuten ollut aivan loisto-ostos! Se on hyvännäköinen ja mukava, mun mielestä toi itsestään seisova versio on kattoon ripustettavaa parempi. Voi tarpeen mukaan siirrellä, eikä ainakaan romahda kattolevyn kera niskaan. Lapsellehan tuo ajaa myös karusellin virkaa…Riipputuolia esittelin aiemmin jo TÄÄLLÄ.

lasitettu parveke
Lempparimesta

Aurinkosänky, aurinkoisten päivien keidas

Uusin, ammattimaisen löhöilyn mahdollistava tulokas on siis terassillamme sijaitseva aurinkosänky, myöskin terassikalusteiden hovihankkijalta Preecolta. Ihana, pehmeä ja hyvännäköinen pesä, jossa lämpimänä kesäyönä kelpaisi nukkua vaikka yöunet. Aurinkorasvaa ihoon, kirja käteen tai kuulokkeet korviin, kylmä juoma käden ulottuville ja rentoutuminen on taattu! Kyllä on muoviterassikalusteissa istuva naapuri kateellinen, kun tämmöisen roudaat omalle pihalle ( en viittaa omiin naapureihini kröhöm 😀 ). 

Ja voi sitä onnea, kun muksu pääsi koeajamaan tuon aurinkosängyn! Ilmeisesti lasten dna:han on ohjelmoitu mieltymys erilaisiin majoihin ja aurinkosänky katoksineen ajaa hänelle majan asiaa. Tuossa on kyllä kivaa köllötellä yhdessä<3 Itsehän en varjoa kaipaa vaan nautin jokaisesta auringonsäteestä, mutta muille perheenjäsenille mahdollisuus varjoon on mieluisa. Tuo meidän versio on just hyvän kokoinen omalle terdellemme, ei liian iso, eikä liian pieni. Tuostahan saa näppärästi myös puolet pienemmän sohvan, seikka joka auttaa huomattavasti esim. talvisäilytyksessä. Katos on säädettävissä, sen saa kokonaan pois tai antamaan varjoa. Mukana tuli mustat tyynyt, itse lisäsin – tietty- joukkoon vähän vaaleanpunaista.

Preeco aurinkosänky

Preecon valikoimissa löytyy terassikalusteita joka lähtöön, isolle tai pienemmällekin pihalle. Aurinkosänkyvalikoimaa pääset katsomaan TÄÄLTÄ.  Tuollainen ledi-valoilla varustettu versio olisi myös aikas päheä! Preecohan on suomalainen yritys, josta tilaaminen on riskitöntä. Tuotteet myös toimitetaan tosi nopeasti ilmaiseksi lähipostiin (tai halutessa kotiovelle asti hintaan 9,95€) suoraan Suomen tempparipääkaupungista Lahesta. Palautusoikeus tietty löytyy myös. Itse olen ollut tosi tyytyväinen näihin meidän kalusteisiin 🙂

Ootko sä auringonpalvoja vai varjossa viihtyvä?

Preeco aurinkotuoli
Tässä sänky vielä ”lluonnontilassa”