Lasitetun parvekkeen sisustus

Sisältää affiliate-linkkejä

Tässä kun aikaa on sattuneesta syystä tullut kotioloissa vietettyä aika sikapaljon, niin ihanaa on ollut, että on saatu kesäpuitteita rempattua kuntoon. Parvekkeen lasitus oli kyllä hintansa väärti, saatiin siitä ekstrahuone kesän ajaksi. Vihdoin olen saanut myös mun yrtit tuotua parvekkeelle, koska ehkä nyt voidaan olla 60 prosenttisen varmoja ettei takatalvea enää tule? Yrttihommien kanssa maksettiin kyllä niitä kuuluisia oppirahoja, tuhlasin pienen omaisuuden erilaisiin siemeniin ja kasvatuksen oheistuotteisiin pitkin kevättä, tässä vaiheessa vuotta kaikista niistä TUHANSISTA siemenistä ei hirveän montaa taimea ole jäljellä… en tiedä mitä tapahtui. Oh well, ensi vuonna sitten taas fiksumpana. Ulkona tosin kasvatuslaatikoissa salaatit ja herneet ovat voimiensa tunnossa, jes!

Parveke on tosiaan ihana kesäkeidas, jossa syödään joka päivä jätskit, alla kuvamateriaalia miltä siellä nyt näyttää. Ja lisäksi ihania tuotteita haavelistalle! Jos säkin rakastat kultaisia esineitä, kannattaa tsekata.

lasitettu parveke
Lempparimesta

Kullanvärinen pikkupöytä on Hemtexistä,  vaaleanpunainen puolestaan Hakolalta. Koko perheen lempparipaikka elikkäs ihana riipputuoli on Preecolta. Tuohon Jotexilta ostettuun jättimäiseen ulkomattoon olen ollut tosi tyytyväinen, on kestänyt erinäisetkin sotkujen hinkkaukset ja näyttää hyvältä. Säänkestävyyttä ei periaatteessa lasitetulla partsilla tarvi, mutta tämä on tarkoitettu ihan ulkokäyttöön. Musta rautahylly, joka toimii yrttitelineenä on Ikeasta.  Kultaiset lyhdyt Prismasta.

Mä rakastan tätä vihreää näkymää, ei edes telkkaria iltaisin tartte laittaa päälle kun katsellaan vain ikkunoista ulos ja mieli lepää.

 

lasitettu parveke pöytä
Parvekkeella on tilaa niin syömiselle kuin hengailullekin. Roskien oikeaoppinen kierrätyskin hoituu, roskikset rivissä pöydän takana!

Meidän parvekkeelle ei oikein enää valitettavasti mahdu kummoisia hankintoja, mutta innostuin vähän katselemaan kauppojen valikoimia… Tsekkaan tasaisin väliajoin mitä ihanaa on tullut mun lempiväreissä – kulta, vaaleanpunainen ja marmori-, koska mä nyt vaan rakastan esim. kultaisia asioita. Jonakin päivänä meidän kämpän jokainen esine on vaihtunut kullitettuun versioon, sano mun sanoneen. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Tässäpä siis upeita vinkkejä myös muile sisustajille, mä haluaisin palavasti nämä kaikki…Kultainen tarjoilukärry

Tämä monikäyttöinen tarjoilukärry sopisi myös parvekekäyttöön, näkisin siinä yrttejä ja kauniita astioita parvekepäiväkahveja varten. Jos ei olis taloudessa taaperoa, keksisin vaikka mitä käyttöä tälle.Kullanvärinen tarjoiluvaunu! Niin mua, ihana!

 

 

 

 

 

 Tämä Elloksen sivupöytä olisi upea kukkapöytä.

 

marmoripöytä kulta

Tämä ylläoleva pieni  marmoripöytä on mun ehdoton suosikki! Sopisi meidän sisustukseen niin hyvin, että tekisi mieli kyllä tilaa tälle löytää <3

 

kultainen säilytyshylly

Kultainen seinähylly  sopisi kyllä päätyseinälle, tähän voisi ripustaa vaikka pienen puutarhalapion ja  puutarhahanskat. Ja pillejä plus korkinavaajan kesäjuomille!

 

Kultainen leijonapatsas

 

Kultainen leijonapatsas olisi tuhat kertaa upeampi terassin koriste-esine kuin puutarhatontut.

 


Vaaleanpunainen kaktuskoriste olisi erinomainen elementti meidän parvekkeelle, tämä kasvi pysyisi takuuvarmasti hengissä!  Löytyy muuten myös kultaisena.

kultainen maljakko

Meidän juniori rakastaa kerätä kukkia ulkoa ja tämä pieni maljakko olisi täydellinen muutamalle kauniille luonnonkukalle!

”Nature’s first green is gold,
Her hardest hue to hold.
Her early leaf’s a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay.”

-Robert Frost