Syksyn 2020 ihanimmat valaisimet sekä sohvat

 

*sisältää affiliate-linkkejä

sametti penkki
Kuvassa eteisen uusi penkki, tutuissa sävyissä!

Koska sattuneesta syystä aikaa on tässä vuoden 2020 aikana tullut himassa vietettyä tunti jos toinenkin, on sisustusprojektit olleet arjessa vahvasti läsnä.  Kaikenlaista upgreidausta tekee koko ajan mieli tehdä, mun filosofia on, että kodissa ei saisi olla rumia tavaroita, kaikki käyttöesineetkin voivat olla kauniita. Ihan täydellisessä tilassa ei vielä olla, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa!  Makuuhuoneen ja alakerran olkkarin seinät himottaisi maalata taikka tapetoida, mutta en keksi mitään muuta väriä kuin – ullatus ullatus-  vaaleanpunaisen ja roosan eri sävyt! Talouden toinen aikuinen yleensä hyvin kiltisti mukautuu mun sisustussuunnitelmiin, mutta kun taas jotain ihanaa kultapinkkiä (tarkemmin sanottuna tätä upeaa lamppua) haaveilin totesi hän että ei voi olla ihan kaikki pinkkiä kun täällä asuu myös aikuinen mies! I disagree.

desenio taulut
Eikö sopisi kivasti roosa seinä tähän??
desenio vaaleanpunaiset taulut
Uudet taulut Deseniolta

Sisustushimoissani selailin Elloksen ja Jotexin uutuusvalikoimaa ja ai että mitä HERKKUJA oli sivut pullollaan! Näistä allaolevista ottaisin kotiin kaikki, tulee vaan tilanpuute vastaan 🙁 Home sweet home on kyllä mulle just sitä; makeita, herkullisia hattarasävyjä ja kimaltavaa kultaa.  Etsin teille muillekin hattaraharakoille syksyn kivoimmat tuotteet valmiiksi, piristäisikö jokin näistä sun koronakotia?

Tyylikkäimmät jalkalamput

Kun illat pimenevät, huomaa taas miten suuri merkitys valaistuksella on. Mitä useampia valonlähteitä esimerkiksi olkkarissa on, sen viihtyisämmän ja tilanteeseen sopivimman valaistuksen saa taiottua. Winter is coming, en kestä. Enää 8,5 kk toukokuuhun…

jotex kultainen valaisin

Yksinkertaisen tyylikäs, kultainen jalkalamppu TÄÄLTÄ !

 

jotex england valaisin

Toinen ihana lukulamppu Jotexilta

 

jotex Lee valaisin

Tässä lukulampussa oli himmennin, tunnelmallisin valaistus on siis taattu.

kultainen lattiavalaisin

Tämä on mielestäni aivan ihana! Löytyy myös pöytävalaisimena, jonka tietysti myös haluaisin <3 

 

kultainen lattialamppu

Tämä siro yksilö on myös hauskannäköinen!

yksisarvislamppu

.. Ja bonarina lastenhuoneeseen ( tai miksei aikuistenkin), tää ois aika hauska

 

 

Kauneimmat sohvat

 

Mä en voi valita vaan yhtä suosikkia näistä laiskanlinnoista, katsokaa nyt näitä herkkupaloja!

Jos muutama pitää valita, niin ensimmäisenä meiltä uuden kodin löytäisivät nämä yksilöt:

vaaleanpunainen sohva

Mutta tämähän meillä jo onkin! Oon tykännyt tästä tosi paljon, ei se ihan löhökulmasohvaa korvaa, mutta ajaa kivasti asiansa alakerrassa.

vaaleanpunainen vuodesohva

Kaunein vuodesohva mitä mun eteen on tullut on tässä:

 

vaaleanpunainen nojatuoli

Tämä lepotuoli; I love it! Oispa meillä joku fiksu paikka sille… 

 

vaaleanpunainen sohva

Vaikka meidän nykyisestä nahkasohvasta tykkäänkin, jos päättäisin sisustuksesta täysin yksin en voisi vastustaa sen tilalle tällaista:

pyöreä sohva

 

.. ja lepuuttakaapa silmiänne sekä ahterianne tässä samettiunelmassa! I H A N A. Miksi sohvan pitäisi näyttää perinteiseltä sohvalta? Meillä on pihalla tällanen pyöreä aurinkopeti ja onhan se ihana. Mitä mun pitää tehdä, että saan tän meille?

 

 

 

Muuta hauskaa…

kenkämaljakko

Mites tällainen maljakko?

https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=9016&awinaffid=478521&clickref=&ued=https%3A%2F%2Fwww.jotex.fi%2Fplattform%2Fplattform-maljakko%2F1592339-01

kultaiset koriste-esineet

benjihyppääjä

Nää kiipeilijät tai benjihyppääjä ois itseasiassa aika hauskat seinäkoristeet 

 

Jos tämä värimaailma sisustuksessa miellyttää, tsekkaa myös aiemmat postaukseni sisustussuosikeistani  TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ !