Sortterin kautta edullisin remonttilaina

Kaupallinen yhteistyö

diy remontti
Meidän koti vielä tyhjänä kankaana

Ootko täysin tyytyväinen omaan kotiisi, vai oletko ehkä miettinyt josko jotain laittaisi uusiksi? Herran (hylkäämänä) vuonna 2020 jos joskus on kansalaisille tulleet ne omat seinät – sekä kaikki niiden sisältä löytyvä – tutuksi, hyvässä ja pahassa. Kun aikaa joutuu pakon edestä viettämään kotona totuttua enemmän, alkaa kodin merkitys kasvaa entisestään. Yhtäkkiä se sohva, johon on muovautunut etätyöntekijän kokoinen kolo, alkaa näyttää nuhjuiselta, keittiö aikansa eläneeltä, lattia naarmuiselta ja elektroniikkaosastokin pitäisi päivittää… Remontti- ainahan se on mielessä mutta lasketaan nyt rahat ensin.

Vaikka tämä nykyinen asuntomme on uusi, kummasti sitä tulee remontointikohteita silti mieleen. Jo pelkkään pihaan saa upotettua tuhatlappusen jos toisenkin. Keittiö oli se, jossa jouduimme tekemään vähän kompromisseja, joten haaveena on sen pieni upgreidaus… Haaveeksi on toistaiseksi jäänyt.

Me on rempattu kaksi asuntoa aika pitkälti täysin uusiksi ennen nykyiseen muuttamista ja remonttilaina on saatu ujutettua asuntolainan kylkeen. Mutta mitäs jos asunnon vaihto ei kiinnosta, vaan pitäisi päivittää sitä nykyistä? Miten remontti kannattaa rahoittaa? Itselle koti ainakin on niin tärkeä paikka, että haluan siihen myös kunnolla panostaa. Ja onhan remontti oman viihtyvyyden lisäksi panostus myös asunnon arvoon. Kiinalaisten fengshui-opista poimin ainakin sen pääidean, eli rakennetun ympäristön tulisi edistää ihmisen hyvinvointia. Sisustamisen merkitystä hyvinvoinnin lähteenä ei todellakaan kannata vähätellä, viihtyisässä sekä siistissä kodissa mieli aidosti lepää.

Mistä remonttilainaa oikein saa?

Itse oon ainakin miettinyt, että mistä remonttilainaa kannattaisi tarvittaessa oikein ottaa. En tykkää yhtään pankkiasioiden selvittelystä ja kilpailuttamisesta, meillä onneksi talouden toinen aikuinen on näistä hommista innostuneempi ja hänen ansiostaan asuntolainan kilpailutustilanteessa säästettiin pitkä penni pankkia vaihtamalla. Tästä oppineena; kilpailutus kannattaa aina. Jatkossa kun remppakuume iskee niin tiedän mistä ainakin aloittaa; Sortter-vertailusivustosta! Sortterin käyttö ei maksa mitään, eikä lainatarjouksien kilpailuttaminen myöskään sido mihinkään. Heidän sivuillaan on myös kätevä remonttilainalaskuri, jolla voit arvioida kuukausivähennyksen summan. Lue remonttilainan hakemisesta lisää TÄÄLTÄ.

Vaikka lainaa kuinka yrittäisi fiksuna välttää, tulee  elämässä kuitenkin myös tulee niitä hetkiä, kun lainaa nyt vaan syystä tai toisesta tarvitsee. Asunto-, auto-ja remonttilainat ovat sen verran isoja paukkuja, että harvalla löytyy takataskusta ylimääräistä esimerkiksi uuden keittiön verran. Kilpailuttamalla voi oikeasti säästää sievoisia summia, eli ensimmäisenä vastaantulevan lainantarjoajan kaulaan ei kannata kapsahtaa.

Ja pliis aina, siis ihan aina, kun haet lainaa niin mieti oma takaisinmaksukykysi tarkkaan. Hämmentävän usein ihmiset eivät stressitestaa omaa talouttaan yhtään, vaan lainaa otetaan niin paljon kuin irti lähtee, vailla huolta huomisesta. Se huominen kuitenkin tulee ennemmin kuin arvaatkaan ja takaisinmaksun aika koittaa.

 

throwback meidän edellisen kodin keittiöön….ennen remonttia.

 

Mikä on Sortter?

Lyhyesti ja ytimekkäästi; lainojen vertailupalvelu. Sortter ei myönnä lainoja itse, vaan pelkästään kilpailuttaa tekemäsi lainahakemuksen. Sinun ei siis tarvitse rasittaa päätäsi miettimällä eri palveluntarjoajia, lähetellä hakemuksia ja koittaa selvittää lainaviidakosta sitä edukkainta vaihtoehtoa. Sortter ei myöskään voi vaikuttaa siihen, myönnetäänkö sinulle lainaa vaiko ei, joten rekisteröidyt maksuhäiriömerkinnät valitettavasti eväävät palvelun käytön. Kyseessä siis ei ole mikään pikavippifirma tms. Mikäli remonttilaina kiinnostelee, jätä Sortterille hakemus ja he etsivät sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa sekä laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanmyöntäjiltä ( eli esim. pankeilta). Säästää siis aika paljon aikaa ja vaivaa sulta itseltäsi. Senkin ajan voit käyttää vaikka sen remontin suunnitteluun, sopisi ainakin mulle tämmöinen järjestely.

Sortterilta saat myös ns. ”parhaan koron takuun”, eli mikäli löydät lainan edullisemmin heidän kumppaneiltaan toista kautta, hyvitetään sinulle lainojen hintaerotus parhaan koron takuun mukaisesti. Vastaava toimintamallihan on tuttu esim. hotelli- ja lentovaraussivustoilta. Ja hei, jos mietit sellaista ”teen itse ja säästän”-remonttiratkaisua ilman ammattilaisten apua, alla muutamia kuvia tukemaan tätä ajatusta 😛

diy remontti
Näppärä toki tekee remontin itse, tässä esim. moderni AVOVESSA. Avokeittiöt on niin last season.

 

Myös tässä tarkan markan remonttireiskalle hyvä alku kylppäriremonttiin! Ei maksa paljoa.

 

Tein itse ja säästin! Kai sitä nyt yhdet kaapit seinään saa kuka tahans….

Mitä lainojen kilpailutus maksaa?

Ja mitä tämä apua tarjoava välikäsi sinulle sitten maksaa? Nolla euroa! Sortterin toimintaperiaate on, että heidän palkkansa maksavat lainanmyöntäjät, jotka pääsevät kilpailemaan sinun laina-asiakkuudestasi. Kiikarissa on aidosti yhteinen etu löytää se edullisin lainatarjous, sillä jos et saa mielestäsi tarpeeksi hyvää lainatarjousta Sortterin kautta ja ota lainaa, jäävät he myös nuolemaan näppejään. Pankit ja rahoituslaitokset maksavat Sortterille, sillä he saavat Sortterin kautta tavoitettua laajan joukon potentiaalisia asiakkaita.

Lue lisää Sortterin palvelusta täältä!