Puhti terveystarkastus – selvitä yhden verikokeen avulla elimistösi hyvinvointi

Palvelu saatu

Puhti terveystarkastus

Tiedätkö, miten sun elimistö oikeasti voi? Missä kunnossa d-vitamiinivarastot, ferritiiniarvot, verensokeri tai vaikka maksa? Entäpä löytyykö piilevää tulehdusta? Harva tietää edellä mainittuihin varmaa vastausta, mutta näillä kaikilla on valtava merkitys hyvinvointiin. Puhti-terveystarkastus tarjoileekin helpon tavan selvittää kaikki nämä arvot kerralla ja kaiken lisäksi tosi edullisesti, 99€ hintaan. Mä oon hieman haaveillut aina sellasesta kokovartaloskannauksesta, missä tsekattaisiin kaikki mahdollinen päästä varpaisiin, joten Puhti-tsekkaus onkin oikea hypokondrikon unelma.

Itsellä ajoittaisena ongelmana on jokaiselle pikkulapsen vanhemmalle ah niin tuttu väsymys. Nukun kuitenkin suhteellisen hyvin, joten oisko ehkä muissa elintavoissa parantamisen varaa? En syö punaista lihaa, joten epäilen raudansaannin olevan kompastuskivi pirteän olon polulla. Eikun siis tuumasta toimeen ja tutkimaan, pitävätkö epäilykseni paikkansa. Kukapa meistä ei haluaisi jaksaa arjessa paremmin!

Tää on musta aidosti todella hyvä palvelu, helppokäyttöinen sekä oikeasti hyödyllistä informaatiota antava. Jos suunnitteilla tai käynnissä on esim. elämänmuutos, saat tästä hyvää osviittaa mihin kiinnittää huomiota.

Onko tässä tulevaisuudenkuva jos suklaansyönti jatkuu entisellään? Arvaa, kumpi on originaali kuva.

Mikä on Puhti terveystarkastus?

Paketteja on saatavilla moneen eri lähtöön ja jos multa kysytään, niin tässäpä oiva lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea! Mä kävin tuollaisessa perus Puhti-terveystarkastuksessa, jossa tutkittiin 30 eri mittaria siitä miten elimistö jakselee. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, d-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta. Mun mielestä aika perhanan hyvin käytetty satku, jos sillä saa tiukkaa faktaa omaan hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Älä osta kuun taivaalta lupaavia pyramidihuijaus-terveysjuomia, osta mieluummin faktadataa hyvinvoinnistasi ja tee elämäntapamuutokset sen perusteella. Lue lisää palvelusta TÄÄLTÄ!

Tarjolla on erilaisia tsekkauksia esimerkiksi eri ikäisille ja erilaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi raskaana olevalle, vegaanille, lapselle, aktiiviliikkujalle tai  yli viisikymppiselle, voit myös räätälöidä oman testipaketin. 

Miten Puhti terveystarkastus toimii?

Osta testipaketti verkkokaupasta, varaa aika labraan, käy ottamassa näyte ja tarkasta tulokset Oma Puhti-sivulta. Et siis tarvitse minkäänlaisia lääkärin lähetteitä,  10-14 tunnin paasto kuitenkin vaaditaan ennen näyttöönottoa. Tähän pystynee jokainen. Tulokset saa usein niinkin nopeasti, kuin seuraavana päivänä. Kaikki toimipisteet löydät TÄÄLTÄ!

Omat kokemukseni Puhti terveystarkastuksesta

Aikoja Kampin labraan oli kivasti saatavilla, verikoe kun tulee ottaa yön yli paaston jälkeen, joten kannattaa mennä heti aamusta. Tulokset tulivat supernopeasti, luvattiin kahdessa päivässä mutta tulivatkin jo samana iltana. Ne olivat myös helposti tulkittavissa Oma puhti-palvelussa, johon kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Lisäpalveluna voi ostaa lääkärin tekemän analyysin tuloksista, mikä tuo ehdottomasti lisäarvoa. Itse googlettamalla eivät tulokset todenmukaisesti aukea.

Ja tiedossa olikin reality check! Mä ajattelin eläväni varsin terveellisesti;  liikun, ei ole ylipainoa enkä syö punaista lihaa, en kermakastikkeita tai voita suoraan paketista. Huolimatta tästä, olivat kolesteroliarvot vähän koholla, mikä on suomalaisten kansantauti eikä ollenkaan hyvä juttu.  Sydäninfarkti tai valtimotauti ei ole toivelistalla. Lisäksi d-vitamiinit ja rauta-arvot olivat naurettavan huonot. Puhdin sivuilla on tosi kattavasti tietoa liittyen kaikkiin näihin arvoihin, lue lisää noista rauta-arvoista ja

tarpeesta! Myös veriarvoissa oli kohtia joissa oltiin viitearvojen ulkopuolella. Kyllähän tässä pitää omia elintapoja suurennuslasilla tarkastella (p.s.  kaveri kysyy että tietääkö joku, kuinka paljon jokapäiväinen suklaan nautiskelu nostaa kolesterolia…?) ja siirtyä aamuiseen superfoodiin, eli kaurapuuroon.

puhti terveystarkastus

Suosittelen siis jokaista, ketä oma hyvinvointi yhtään kiinnostaa, tsekkaamaan omat tärkeät markkerit! Valitettavasti vanhuus ei tule yksin ja iän myötä muutoksia tapahtuu väistämättä, eivätkä ne näy päällepäin.