isänpäivän lahjaideat 2020

*sisältää affiliatelinkkejä

Pitäisi ostaa lahja -esim hyvin ajankohtainen isänpäivälahja- miehelle, mutta pää on tyhjä kuin lähikaupan leipähylly sunnuntaina. Tunnistaako joku muukin tämän jokavuotisen ongelman joka toistuu vähintään isänpäivänä, jouluna ja syntymäpäivänä? Jännästi sitä itselleen keksisi vaikka mitä, mutta miehelle lahjan keksiminen on kuin söisi vain yhden sipsin – mahdotonta.

Ei hätää, olen kerännyt alle lahjaideoita, joita voit hyödyntää esimerkiksi nyt isänpäivänä 2020! Moni näistä on henk koht testattu ja hyväksi havaittu, lahjoja löytyy myös eri hintaluokissa 🙂 Toivottavasti tämä helpottaa lahjastressiä, se on nimittäin joulukin jo ihan kulman takana….

isänpäivä lahjaideat 2020

Mitä miehelle lahjaksi isänpäivänä 2020?

Puhti terveystarkastus

Mikä voisi olla parempi lahja hänelle, jolla on jo kaikkea?? Puhti-terveystarkastus on äärimmäisen helppo tapa selvittää oman kropan hyvinvointi, 99€hintaan saat kattavan testin kaikista hyvinvointiin vaikuttavista arvoista. Testi on käytännössä yksi verikoe, johon varaat ajan netistä ja menet ilman lähetettä.  Puhti-terveystarkastuksesta kirjoitinkin jo aiemmin kun kävin siellä itse, pääset lukemaan jutun TÄÄLTÄ.

Älykello tai aktiivisuusranneke

Kokemuksesta voin sanoa, että aktiivisuusranneke todella pakottaa liikkumaan enemmän! Oli mies sitten sohvaperuna tai himourheilija, on älykello tai aktiivisuuranneke varmasti mieluinen lahja. Kelloja löytyy jokaiseen makuun ja hintaluokkaan. Valitettavasti tuo otsikon linkki ei suostu viemään suoraan älykello-kategoriaan, mutta löytyvät sieltä lisälaitteet osiosta. P.s. DNA:n tuotteet voit maksaa kätevästi myös korottomalla kuukausimaksulla! Esim tämä Huawein älykello on niin tyylikäs, että kehtaa pitää vaikka puvun kanssa.

Huawei älykello

 

 

 

 

 

 

 

 

Perinteinen kirja

Meillä mies on innostunut leivän leipomisesta, juuria tekeytyy parhaillaan parikin kappaletta! Joten leipäkirjasta hyötyy koko perhe, onko mitään parempaa kun lämmin, uunituore artesaanileipä? Suositus tälle leipäkirjalle 

Kevytuntuvatakki

Jos et vielä kevytuntuvatakkia omista, niin suosittelen lämpimästi – sanan varsinaisessa merkityksessä. Kevytuntsikka nimittäin on uskomattoman lämmin, eikä paina mitään! Sopii etelän talviin kuin nyrkki silmään. Esim alla oleva Napapijrin takki on tyylikäs valinta!

kevytuntuvatakki miehelle

 

 

 

 

 

 

 

 

Laadukas pizzakivi ja pizzalapio pizzzahifistelijä-kotikokille

Pizzakivi on kotikokille must! Kaikenlainen pizzahifistely on erittäin pinnalla ja pizzakiven ansiosta kotona pääsee lähemmäs täydellistä luomusta.

pizzakivi

 

 

 

 

 

 

 

Laadukas keittiöveitsi

Kummasti alkaa ruuanlaitto maistua paremmalta, kun välineet ovat kunnossa! Kunnon keittiöveitsi saa ruuanlaiton sujumaan kuin tanssi

Ikuiset jääpalat

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut, pääkallon muotoiset jääpalat vaikka viskilasiin! Tai kokis.

ikuiset jääpalat

 

 

 

 

 

 

 

Voileipägrilli

Kysyin mieheltäni, mikä olisi sellainen keittiöväline minkä hän haluaisi, niin kuulemma VOILEIPÄGRILLI. Asia selvä. llmeisesti kaikki miehet haluavat voileipägrillin, FYI. Näitäkin löytyy useassa eri hintaluokassa, joten eikun juustot sulamaan!

voileipägrilli

 

 

 

 

 

 

 

Muumipaita isille

Tästä paidasta lapsikin tykkää! Muumeihin voi pukeutua myös tyylikkäästi, tämä paita on osa #OURSEA kampanjaa, jossa osa tuotoista lahjoitetaan itämeren suojeluun.

oursea muumipaita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laadukkaat ja hyvännäköiset sukat

Sukkia tarvitsee aina! Ja nää Happy socksit on niin mageita, että ovat asun kruunaava asuste, vaikka ihan kotitoimistollakin. Valikoimaa on valtavasti!

happy socks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Collegehousut

Meillä ainakin kuluva vuosi on asuttu collegehousuissa ja tuntuu ettei niitä voi olla liikaa. Nää Niken collarit on vielä tosi hyvännäkösiä! Erityisen laadukkaat ja talvikäyttöön sopivat housut ovat nämä, meillä ehdottomasti miehen suosikkihousut joista jo toinen pari menossa.

nike collegehousut

 

 

 

 

 

 

 

 

Langattomat kuulokkeet tai vastamelukuulokkeet

Langattomat kuulokkeet on kyllä ihan parhautta, niiden hienouden tajuaa viimeistään sitten kun kokeilee. Sudion kuulokkeita löytyy joka lähtöön ja eri hintaluokissa, ne myös näyttävät erittäin tyylikkäiltä!

sudio kuulokkeet

 

 

 

 

 

 

 

 

Futisfaijalle maali

Tämän luksusluokan futismaalin avulla voi treenata jälkikasvua Ronaldon jalanjäljille, tai leveillä omilla taidoillaan!

jalkapallomaali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viikonloppuloma Koto-Suomessa

Nyt jos koskaan kannattaa lomailla Suomessa! Hotellit ova tooodella edullisia normaalihintatasoon verrattuna, joka Suomessa siis on k a l l i s. Kannattaa siis ottaa vähän fiinimpää hotellia ja lähteä tutustumaan johonkin kaupunkiin, joka ei entuudestaan ole tuttu! Tai mulle kyllä kelpais hotelliyö Hotel Kämpissäkin…

Itse koottu kuvakirja

Mä oon tehnyt vuosittain useita kuvakirjoja, eri aiheilla. Kuvia tulee koko ajan otettua, mutta ne jäävät helposti kännykän uumeniin, ellei niitä tasaiseen tahtiin sieltä järjestele.

Urheilukerrasto

Merinovillainen kerrasto on täydellinen talveen! Vaikkei etelässä paukkupakkasia tulisikaan, niin merino ei hiosta, lämmittää vaan. Kylmähän täällä viimassa kuitenkin on.

No bokserit tietty!

Lahjojen klassikko, joille on käyttöä joka ikinen päivä!

Laadukas deodorantti

Jos mieheke ei välitä käyttää parfyymejä, on hyväntuoksuinen laatudödö hyvä valinta! Itse ainakin tykkään, että hyväntuoksuinen miestenhajuste on eau de hikeä parempi vaihtoehto….

Parranhoitotuotteet

Onko miehelläsi parta? Siinä tapauksessa eikun partaöljyä sun muita hoitotuotteita lahjapakettiin! Kovin parrakkaalle kaverille tästä esim. hoitosetti.

parranhoitosetti isänpäivälahja

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiusvaha ja muut muotoilutuotteet

Tukka hyvin, kaikki hyvin! Hiusmuotoilutuotteet kuuluvat kategoriaan, joille on päivittäistä käyttöä, ellei kampaus ole mallia kalju. Tämä american crew on oman mieheni suosikkituote, josta ei pois vaihda.

amreican crew

 

 

 

 

 

 

 

 

Kasvorasvat

Koska miehenkin iho tarvitsee kosteutta…etenkin Suomen talvessa.

Löytyikö ylläolevista sopivaa? Jos budjetti kestää, niin mies varmasti ilahtuu myös näistä hyvännäköisistä ja laadukkaista telkkareista…