Kevään 2021 sisustusideat lastenhuoneeseen

Postaus sisältää affiliatelinkkejä

Lastenhuoneen sisustus on parasta, koska mielikuvituksen voi siinä hommassa vapaasti antaa lentää! Meillä on ajatuksena tunkea tuleva muksu samaan huoneeseen E:n kanssa, toki ensimmäisen vuoden sänky pysynee meidän vanhempien makkarissa. Meillä on lastenhuoneen vieressä sellainen pikkuolkkari hyvää leikkitilaa, joten en näe tarpeelliseksi – ainakaan toistaiseksi- uhrata työhuonetta toisen kappaleen jälkikasvuja yöpymiseen. Joka tapauksessa, lastenhuoneen muokkaaminen mahdollisimman järkeväksi – niin että säilytystilaa olisi maksimaalisesti ja huone pysyisi helposti siistinä- on ikuisuusprojekti. Lastenhuoneen sisustusideat ovatkin asia, jota seurailen jatkuvasti. Keräsin alle omia suosikkejani, jotka meiltä jo joko löytyvät, ovat haavelistalla tai ovat muuten vaan ihania!

Kevään 2021 sisustusherkut lastenhuoneeseen

Sänkykatoksella saa heti näyttävyyttä huoneeseen, eikä sitä ole pakko laittaa sängyn päälle. Sopii yhtä hyvin vaikkapa majaksi, kun katoksen alle asettelee maton ja tyynyjä. Lapset rakastavat majoja. Tai jos sinulla on pallomeri, laita katos sen päälle! Tämä katos löytyy kolmessa eri värissä.

Sänkykatos lasten sänkyyn

Tämä talosänky on aivan ihana. Virittäisin kattoon vielä valot ja jotain ihanaa, kevyttä tekstiiliä. Päivällä maja, öisin sänky! Löytyy myös kolmessa eri värissä ja tällä hetkellä näyttäisi olevan -20% alessakin.

Talosänky lapsille

Niin ihana lastensohva samettia! Tämäkin just -20%, eli jos smaragdinvihreälle minityyppien löhösohvalle on tilaa, iske kiinni 🙂

sohva lastenhuoneeseen sisustusideat

Tää lastentuoli on ihana. Menee olkkariin, lastenhuoneeseen, mihin vaan!

vaaleanpunainen tuoli lapselle

Nämä automatothan olivat hitti jo meikäläisen lapsuudessa, nykyään saa vähän hillitymmillä väreilläkin.. Tämä matto miellyttää äidinkin silmää!

mustavalkoinen automatto

Tyylikkäälle vauvalle very classy sänkykatos! Tällaiset on varmaan kuninkaallisilla.

sänkykatos pinnasänkyyn

Söpö yövalo, löytyy myös norsun muotoisena! Kyllä yövalo olla pitää, itse käytän vieläkin….

yövalo lastenhuoneeseen

Etsyhän on oikea aarreaitta, jos tietää mitä etsii. Koruja, sisustustuotteita jne, täältä löytää uniikkeja juttuja! Itse tilasin hiljattain tällaisen lattiatilaa säästävän kuparista tehdyn vaaterekin, joka siis ripustetaan suoraan kattoon. Ennen meillä oli perinteinen vaaterekki jossa mekot roikkuivat, mutta jokainen neliösentti lattiatilaa on tärkeä, joten tämä on loistava vaihtoehto! Alla meidän rekki in action 🙂

kattoon ripustettava vaaterekki lastenhuoneen sisustusideat

Lattialla seisovana versiona tämä kuparinen vaaterekki (kuva alla) olisi aivan ihana!

kuparinen vaaterekki

Helppo tapa saada lastenhuoneen seiniin uutta ilmettä ovat erilaiset tarrat ja näitähän Etsystä löytyy. Esimerkiksi nämä kustomoitavat seinätarrat ovat supersuloisia!

lastenhuoneen sisustusideat seinätarrat

Tai olisko ehkä yksisarvistarra pikkuneidin nimellä? Myös pikkuherroille löytyy kustomoitavia vaihtoehtoja täältä.

Säilytyslaatikoita ei koskaan oo liikaa ja mun suosikit on nämä isot legopalikat– legoillepa tietenkin! Löytyy vaikka mitä kokoja ja värejä. Toki voi näissä muutakin säilyttää 🙂 Tarttettais itseasiassa näitä lisää kun duplot vaan lisääntyvät…

lego säilytyslaatikot

Ja säilytysasioista puheenollen, nämä matkalaukut on NIIN IHANIA. Täydellinen sisustuselementti muksujen huoneeseen! Ovat metallia, joten kestävät kovempaakin menoa ja säilyttelyä. #need. Näitäkin löytyy eri väreissä ja kokolajitelmissa.

koriste matkalaukut lastenhuoneeseen

Mainitsinko jo, että säilytysasioita ei vaan voi olla liikaa? Meidän olkkari kaipaa ehdottomasti tällaista rentoa koria, johon voi yläkertaan eksyneet lelut päivän päätteeksi viskoa.

säilytyskori leluille lastenhuoneen sisustusideat

Meillä on tällainen kirjahylly, noihin taskuihin on helppo lapsen itsekin viskoa kirjat paikalleen. Ei vaadi kummempaa asettelua hyllyille!

lastenhuone kirjahylly

Söpö lasten pöytä, löytyy myös harmaana! Meillä on vastaava Hakolan versio, tää on vähän edullisempi vaihtoehto. Meillä pöydän päällä järjestetään kahvi-ja ruokakestejä sekä taiteillaan, joten kuuluu kyllä suositus-tuotteisiin.

lastenhuone pöytä

P.s. Jollyroomilla on myös ihania naamiaisasuja lapsille! Prinsessamekot on meillä valtava hitti ja täältä löytyi Bellen asu .Olisin tehnyt itse lapsena MITÄ VAAN tällaisesta! En ole katkera, mutta kuitenkin…

disney prinsessamekko

Ja vielä muutama supersöpö juttu! Näin joskus Ruotsissa myytävän Ricen melamiiniastioita, joita en Suomessa ole nähnyt missään. Nyt bongasin niitä Babyshopin valikoimista ja nää on kyllä tosi kivoja, valikoimaakin vaikka kuin. Melamiini on lapsosille kiva materiaali astioissa, kivempi kuin muovi IMO.

melamiiniastiat lapsille
melamiiniastiat lapsille

Siinäpä muutamat omat suosikki- lastenhuoneen sisustusideat, oliko listalla jotakin mille löytyisi paikka teidänkin lastenhuoneista? Katso myös aiemmat artikkelit koskien lastenhuoneen sisustusta ja ideoita siihen!