Joululahjaideat koko perheelle jouluna 2021

Sisältää affiliate-linkkejä

Joululahjaideat ovat jokavuotinen päänsärky, mikäli lahjansaajien tarkkoja toiveita ei ole tiedossa… Helpottaakseni tuskaa ja vähentääkseni joulustressiä listasin koko perheelle sopivia lahjoja kategorioittain alle, poimi siis mieluisat päältä! Näistä suuri osa on omakohtaisesti hyväksi havaittuja 🙂

Joululahjaideat äidille/naiselle

Villainen torkkupeitto. Must-tuote jokaiseen kotiin! Mikäs sen mukavampaa kun lämmin peitto johon kääriytyä sohvalla, ehkä viinilasi tai kahvimuki kädessä. Tämä peitto sopii moderniin sisustukseen. Tällä hetkellä tarjouksessa, vain 30e, mikä on villapeitosta varsin edukas hinta!

Karvatohvelit. Kuin kävelisi pilven päällä! Ihanat, pehmeät tohvelit pitävät jalat lämpöisinä. 49€.

joululahjaideat joulu 2021

Maljakko. Itse rakastan kauniita maljakoita, jotka tuoreiden kukkien kanssa ovat kaunein koriste-esine! Tsekkaa kattava valikoima ja valitse mieluisin. Oma suosikki alla 🙂

Klassinen, laadukas pyjama. Arketin pyjamat ovat klassikoita ja laadukkaita, näissä nukut hyvin vuodesta toiseen. Luxuksen rakastajalle löytyy myös silkkinen versio!

pyjama äidille

Täydellinen t-paita ( useita eri värejä). Kaikki tarvitsevat kaappiinsa täydellisen t-paidan, joka on yksi monikäyttöisimmistä vaatekappaleista. T-paitoja on maailma täynnä, mutta harva niistä on HYVÄ sellainen! No tämäpä on, heavy weight t-shirt on vähän paksumpaa matskua, ei näy läpi ja (itselle tärkeä seikka), ei rypisty. Hintakin on varsin edullinen näin hyvälle tuotteelle, 39€. Omistan näitä itse muutaman ja ne ovat saaneet kehuja, vaikka kyseessä on hyvin basic paita.

täydellinen t-paita

Kaunis kakkuvati.

Leipomisesta innostuneelle täydellinen hankinta, kaunis kakkuvati! Kakut, leivokset ja muffinit muuttuvat vielä astetta paremmiksi näin kauniilta astioilta tarjoiltuna. Löytyy useita eri kokoja ja värejä. N. 29,90€-

joululahjaideat joulu 2021

Kaunis kakkuvuoka. Himoleipurille kakkuvuoka joka ei pelkästään loihdi kauniita kakkuja, vaan myös näyttää kauniilta! Useita eri malleja.

joululahjaideat joulu 2021

Rannekoru tekstillä. Design lettersin uutuudet, kauniit rannekorut tekstillä tekevät äitiin vaikutuksen ja kulkevat mukana päivästä toiseen!

joululahjaideat joulu 2021

Kirjain-riipus. Yksinkertainen ja tyylikäs, kullattuna tai hopeisena, kaikki eri kirjaimet tarjolla, kahdessa eri koossa. Lasten – tai muiden tärkeiden ihmisten – nimen alkukirjaimet ovat varmasti mieluinen lahja.

joululahjaideat joulu 2021

The ordinary-tuotteet. Jokaisella on iho, joka vaatii hoitoa. Nää The Ordinary-tuotteet ovat loistavia ja kohtuuhintaisia! Lue mun tuotevinkit täältä ja tilaa 🙂

joululahjaideat joulu 2021

Urban decayn luomiväripaletit. Jokaisen, kuka edes silloin tällöin meikkaa MUST-tuote! Parhaat luomivärit ihanissa ja riittoisissa paleteissa.

joululahjaideat joulu 2021

K-beauty tuotteet. K-beaty, eli korealaiset ihonhoitotuotteet ovat kuuma trendi. Nämä tuotteet eivät ole paitsi toimivia, vaan myös pakattu kauniisti ja hauskasti! Kosmetiikkafanille varma idea.

Sisustajalle rahi. Mikäs sen mukavampaa kuin nostaa sohvalla maatessa jalat kauniille rahille! Rahi toimii tarvittaessa myös apupöytänä.. tai trampoliinina tahi kiipeilytelineenä, kuten meillä.

Tyylikkäät joggersit ja collegepaita. 100 prosenttisesta puuvillasta valmistetut collegehousut ja/tai paita ovat ihanan laadukas ja tyylikäs setti! Pistin tilaukseen itselleni 🙂 100 prossainen puuvilla tarkoittaa, että nämä eivät nyppyynny, kuten valitettavan suuri osa collegevaatteista.

Kashmir-sukat. Laatua rakastavalle maailnan mukavimmat, lämpimät ja kauniit villasukat.

Ja sukista puheenollen, ihanat glitter-sukat harakoiden hengenheimolaisille!

Joululahjaideat isälle/miehelle

Puhti-terveystarkastus lahjakortti. Hyvinvointi on megatrendi, jossa uusinta uutta ovat nämä veritestit. Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää, miten oma elimistösi voi. Kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille lahja, joka kertoo että välität!

The other danish guy-kalsarit. Kalsarit, tuo lahjojen klassikko! Näistä olen kuullut pelkkää hyvää ja ostanut myös lahjaksi. Taatusti tehokäyttöön tuleva tuote ja kuulemma aidosti normikalsareita parempi tuote. Nimestään huolimatta suomalainen. Ja hei, nykyään tarjolla myös naisten malleja!

Pastan ystävälle loistava raastin. Meillä tämä on miehellä – joka on suuri pastan ystävä- lähes jokapäiväisessä käytössä, tällä vedetään täydellistä ravintolatason parmesan-raastetta pasta-annosten päälle! Parempi kuin muut raastimet.

Laadukkaat sukat. Näillä tuot trendikkäästi piristävää ilmettä muuten hillittyyn asuun. Happy socksit ovat muodostuneet jo klassikoiksi ja ainakin meidän perheen isä-ihminen saa sukkia usein lahjaksi, koska todella myös arvostaa niitä! Jokainen tarvitsee sukkia, joka päivä. Kuvassa ”kaljaa ja makkaraa” -sukat, kuoseja löytyy joka lähtöön!

Langattomat kuulokkeet. Hyvännäköiset ja laadukkaat kuulokkeet, löytyy myös vastamelu-versiona. Näistä tykkää isä kuin isä!

Collegehousut. Collegehousut esim. Nikelta tai Adidakselta ovat varma lahja, jolle on taatusti käyttöä.

Laadukas veitsi. Laadukas veitsi on ruuanlaiton a ja o!

Kultainen hiilihapotuslaite. Siis miten hienon näköinen! Varsinainen keittiön kaunistus, jolla teet limut ja vissyt itse.

Joululahjaideat vauvalle

 • Potkuauto. Ihan ykköstuote joka minille, niin tytöille kuin pojille! Tämä Volvo-malli on siitäkin kiva, että siinä on kahva, josta kävelemään Tvoi pitää kiinni. Tämä malli puolestaan on niin kaunis, että sopii sisustukseen kuin sisustukseen.
potkuauto
Näitä söpöläisiä löytyy useissa eri väreissä
 • Aivan ihanat purulelut! Nämä Oil &Carolin purulelut ovat supersöpöjä ja (toivottavasti) kannustavat vauvelia jatkamaan vihannesten syöntiä ihan oikeassa muodossakin. Näitä voi isompana käyttää myös keittiö-ja kauppaleikeissä.
 • Aktivointilelut. Tämä aktivointipöytä on niin siisti! Tämän ääressä lapsonen viihtyy niin hyvin, että vanhemmat ostavat sillä itselleen omaa aikaa. Täydellinen lelu siis, lahja myös vanhemmille.
ristiäislahja aktivointipöytä
 • Kauniit, puiset lelut. Muovihärpäkkeitä mieluisampi ja aikaa kestävämpi valinta on puiset lelut! Tämän päivän puulelut eivät tarkoita käpylehmiin verrattavissa olevia, simppeleitä muotoja, vaan valikoimaa on joka lähtöön. Tsekkaa esim kids conseptin ihana jäätelökioski tai vihanneslaatikko.
 • Fisher Price-lelut. Nämä ovat ensileluja vauvan mieleen! Ja muovileluista niitä parhaasta päästä olevia klassikoita, jotka kestävät myös rajumpaakin käyttöä. Meillä mm. tämä kännykkä hauskoine äänineen on viihdyttänyt jo vuosia. Itse rakastan myös tätä macarons-lelua ( voi kiinnittää esim rattaisiin), niin söpö! Meidän vauvalle ihan must, sillä meikäläinen on hurahtanut macaronsien tekemiseen ( jos säkin rakastat näitä herkkuja, lue macarons-ohje ja vinkit täältä!)
ristiäislahja macarons fisher price
Tää kännykkä on viihdyttävä vuodesta toiseen hauskoine äänineen

Vauvan vaatteet. Ellet ole aivan satavarma vanhempien mausta jättämään vaatehankinnat vanhempien päätettäväksi… etenkin jos tiedossa on, että vaatemaku saattaapi olla suht tarkka!

Aina mieluisa lahja on kuitenkin lahjakortti, sillä vauva tarvitsee jatkuvasti vaatteita ja niihin kuluu melkoinen summa rahaa. Varmoja valintoja ovat lahjakortit esim. Lindexille ja Kappahllille, sillä näissä on vauvanvaatteissa tällä hetkellä paras hinta-laatusuhde ja ne nauttivat nykyvanhempien suurta suosiota ihanilla sekä käytännöllisillä tuotteillaan. Äitiforumeilla Lindex rankataan tämän hetken ykköseksi, mitä tulee vauvan vaatteisiin.

Myös kotimaisten merkkien Gugguun ja Metsolan lahjakortti on takuuvarmasti mieluisa lahja!

Muumi-tuotteet ovat varma valinta sukupolvesta toiselle! Martinexilta löytyy laaja kattaus kaikenlaista muumituotetta, kaiken kokoisille kukkaroille.

 • Muumi-pehmolelut. Näitä löytyy eri kokoisina, valitse suosikkihahmosi!
 • Muumi astiasto. Astiasto on melamiinia, joka on erinomainen materiaali pienelle syömään opettelevalle. Muumit ilahduttavat lasta vuodesta toiseen!
 • Muumi lokerolautanen. Ihanilla muumikuvilla varustettu lokerolautanen on pienelle täydellinen; eri lokeroihin saa kätevästi eri ruokakomponentit joita maistella! Tämäkin on melamiinia, joten se on kevyt, eikä ole huolta herkästä rikkoutumisesta.

Joululahjaideat isommalle lapselle

Puiset lelut. ( tuon linkin alta voi selata vaikka mitä). Nykyään on ihan hurjan kauniita puisia leluja tarjolla, erilaisia leikkiruokia esimerkiksi löytyy joka lähtöön. Muoviversioita paljon kivempi valinta. Tsekkaa esim nämä ihanat jäätelöt!

Teltta. Majaleikit ovat aina muodissa ja tämä teltta sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Useita eri värejä!

No kaikki Frozen! Ainakin alle kouluikäisten tyttöjen keskuudessa Frozen jatkaa voittokulkuaan ja meidän esikoisen lahjalista oli käytännössä pelkkää Frozenia. Hän toivoi ( ja saa) mm. allaolevan kuvan Elsa+Nokk jäähevonen-setin.

Kaikki Ryhmä Hau. Voittokulkua jatkaa myös ryhmä hau, joka tarjoaakin tuotteita joka lähtöön, niin tytöille kuin pojille.

Legot. Duploja perheen pienimmille ja vähän isommille puolestaan Dotseja tai Minecrafia, näitä ainakin meidän perheen sukulaislapset (alakouluikäiset) toivovat.

Fiksuja ja tykättyjä lahjoja joka lapsiperheeseen

 • Lego-säilytyslaatikot. Onko olemassa yhtään lapsiperhettä, jossa ei olisi legoja? Meillä on näitä lego-säilytyslaatikoita eri väreissä ja ne on ihan parhaat säilytyspaikat ko. leikkivälineille. Näyttävät hyviltä ja saa pinottua päällekäin kuin aidot legopalikat konsanaan!
 • Bobles-aktivointilelut. Boblesit on kehitetty ruokkimaan lapsen mielikuvitusta ja aktivoimaan lasta liikkumaan, mikäs sen parempaa siis! Boblesit ovat kevyitä ja lapsenkin helposti siirreltäviä, vain mielikuvitus on rajana mihin näitä käyttää. Meillä esim. tämä elefantti on ollut hitti jo monta vuotta! Onko se kiikkutuoli, liukumäki vai esteradan este – anna lapsen päättää!
ristiäislahja bobles elefantti
 • Pallomeri. Tällainenkin meiltä löytyy ja ai että miten lapsivieraatkin tykkäävät tästä kerta toisensa jälkeen! Ei siis lainkaan turhake, vaikka alkuun sitä epäilinkin. Meidän neiti sai pallomeren 1 v lahjaksi ja niin vaan viihdyttää vielä 3.5 vuotiaanakin. Myös 9 vuotias serkkupoika viihtyy tässä vielä hyvin!
 • Design Letters-tuotteet. Nämä katseenkestävät, tyylikkäät astiat ovat täydellinen lahja pienelle nimen saajalle! Jos nimi on jo tiedossa, voit valita vaikkapa juuri oikean kirjaimen koristaman mukin. Tämä muki menee pienille käsille pitkän aikaa!
ristiäislahja design letter