Karkkikeppi-suklaa sydämet

karkkikeppi sydän ohje

Näin jossakin kuvan karkkikeppi-suklaa sydämistä, jotka oli tehty rocky road-henkeen, eli suklaan päälle oli heitelty kaikenlaista herkkua. Sen verran söpöiltä nuo karkkikeppi-suklaa sydämet näyttivät, että kuva jäi mieleen ja koska aina on aikaa leivontanäpertelylle ( kaiken muun kustannuksella), niin olihan se pakko näin jouluksi kokeilla. Meidän melkein-neljä-vuotias esikoinen rakastaa noita karkkikeppejä, niin hän ihastunee ikihyviksi kun jouluna iskee tällaisen kouraan. Pysyy myös hetken kiireisenä (ja hiljaa), on meinaan vähän muurahaisia housuissa siinä pukkia odotellessa!

Mitään reseptiä tähän ei sen kummemmin tarvitse, mutta alla nyt kuitenkin ainekset, joista loihdit ihanat sydämet vaikka lahjaksi tai joulupöydän koristeiksi.

karkkikeppi sydän ohje

Karkkikeppi-suklaa sydämet

200 g Fazerin sinistä
10 kpl karkkikeppejä
Ranskanpastilleja
Minivaahtokarkkeja, nonparelleja, poksurakeita…mitä haluat!

Sulata suklaa vesihauteessa tai matalalla lämpötilalla mikrossa. Tee karkkikepeistä leivinpaperin päälle sydämet ja kaada sula suklaa sydämen sisään. Koristele haluamallasi tavalla, itse laitoin mm. ranskalaisia pastilleja, poksurakeita, minivaahtokarkkeja ja nonparelleja 🙂

Anna jäähtyä jääkaapissa ja pakkaa sellofaaniin!

Tänä jouluna voitaisiin herkutella myös marenkikranssilla tai puolukka-suklaafudgekakulla, nam!

Hyvää joulua <3 !

karkkikeppi sydän ohje