Parhaat leivontareseptit | Luotto-ohjeet juhlapöytään

Vuosien varrella on tullut leivottua kerran jos toisenkin ja ajan saatossa on muodostunut parhaiden leivontareseptien luottoreservi, jonka pariin palaan uudestaan ja uudestaan. Tykkään tosi paljon kokeilla kaikkea uutta, mutta uudet reseptit (tai omat kokeilut) eivät aina lunasta odotuksia ja päätyvät ei-jatkoon kategoriaan. Välillä toki jokin uusi tuttavuus tekee suuren vaikutuksen ja nousee top-listalle, mihin siis vain harvoilla ja valituilla kaloripommeilla on etuoikeus!

Mä olen herkuille äärettömän perso, mutta samalla myös äärettömän kriittinen. Mikä tahansa makea ei kelpaa, vaan sen on oltava a) tuoretta ja b) helkkarin hyvää. Nämä tässä esitellyt reseptit eivät siis ole mitä tahansa makeaa, vaan crème de la crème.

Tässäpä siis parhaat leivontareseptit, olkaa hyvä! Jos on puutetta inspiraatiosta, mutta leivontasormea pakottaa, on joku allaolevan listan herkuista takuuvarma hitti.

Parhaat leivontareseptit

parhaat leivontareseptit

Parhaat suklaamuffinit. Tuo suklaakuorrutteinen marenkipäällyste on IHANA ja itse muffinit ovat kaikkea muuta kuin tylsiä. Ehei, ne ovat täynnä herkullista sitä itteään, eli suklaata.

parhaat pannukakut resepti

Ameikkalaiset pannukakut. Näitä syödään meillä usein, marjojen, nutellan, hillon, vaniljavaahdon, nonparellien ja jäätelön kera. Kyllä, noiden kaikkien. Mieheni tyytyy hilloon ja vaniljavaahtoon, kun taas minä ja tytär vedetään all in. Yllättävän paljon täytteitä mahtuu pienen pannarin päälle!

maailman paras suklaakakku

Supersuklainen kakku . Tämä täytyykin ottaa omalle leivontalistalle asap! Jos tekee mieli tosi suklaista herkkua, muttei sacher-kakku on turhan tunkkainen, on tämä oikea valinta.

suolakinuskijuustokakku

Ihana suolakinuski-suklaa juustokakku. Suolakinuskin voittokulku jatkuu, enkä itse kyllästy siihen ikinä! Yhdistettynä toiseen ikiklassikkoon, suklaaseen, mikä voisi mennä pieleen?

jäädytetty suklaajuustokakku

Jäädytetty suklaajuustokakku. Älyttömän hyvää, ei voi muuta sanoa. Vaatii pakastimen, joten ei välttämättä sovellu esim. mökkituliaisiksi.

kinder mutakakku

Kinder-mutakakku. Törkeä kaloripommi ja siksi niin ihana! Tätä ei tarvitse – tai fyysisesti välttämättä edes voi – syödä super isoja paloja, on sen verran tiivis paketti.

paras porkkanakakun kuorrute

Porkkanakakku. Erityisesti syksy-ja talvikauden herkku, mutta kyllähän porkkanakakku maistuu ympäri vuoden!

Tahmea suklaakakku
Yksinkertainen on usein parasta

Mutakakku. Tämä on yksi helpoimmista resepteistä, mutta takuuvarma hitti. Tämä kakku menee parempiin suihin viimeistä murua myöten.

paras mustikkapiirakka resepti

Paras mustikkapiirakka. Kaikista maailman herkuista tää on mieheni suosikki. Ja monen muun. Väitän, ettei mustikkapiirakka tästä parane.

paras pavlova resepti

Pavlova. Tämä on kesäkakkujen ykkönen! Täytteitä voi vaihdella mielen mukaan, mutta peruspohja on vaan niin ihana. Freesi valinta.

suklaahippukeksit resepti

Chocolate chip cookies. Eli suklaahippukeksit kotimaaksi. Nämä kuuluvat niihin herkkuihin, joita tehdään säännöllisin väliajoin, koska ovat vaan niin hyviä ja säilyvät huoneenlämmössä. Tai säilyisivät, jos joku ei niitä söisi heti pois kuleksimasta…

suolakinuskijuustokakku

Suolakinuski-juustokakku. Yllä esiteltiin jo suklaaversio, mutta tämä on vähintään yhtä hyvä. Yksi parhaista juustokakuista…ellei paras!

Proteiinipannukakut ilman banaania. Nää on oikeesti hekullisia, jos haluat aloittaa tai päättää päiväsi