Lash lift DIY | Ripsien kestotaivutus kotona

diy lash lift

Julkaisin hiljattain instagramissa kuvan itsestäni suht epämääräisissä puuhissa. Kuvassahan näyttää olevan erittäin ikävä allerginen reaktio, jota yritän jostakin syystä taklata käärimällä silmän elmukelmuun… mutta kyse ei kuitenkaan ole siitä! Osaisitko sinä arvata mitä alla olevassa fotossa tapahtuu? Spoiler: DIY lash lift eli ripsien kestotaivutus kotona se siinä on työn alla!

ripsien kestotaivutus kotona

Tämä herätti paljon mielenkiintoa, joten ajattelin jakaa omia kokemuksia DIY ripsien kestotaivuksesta. Käytän itse tähän tarkoitukseen Diablon lash lift kittiä. Valitettavasti sitä ei taida Suomesta saada, mutta internetin globaalista ihmemaastahan saa tätä nykyä kotiovelle vaikka mitä! Harmillisesti tämä kyseinen setti sattuu tulemaan kaikista maista juurikin briteistä, jossa brexit on tuonut pahan lisämaun tilauksiin. Hinta siis hieman pompsahtaa.

Vaihtoehtoisena kestotaivutussettinä suosittelen tilaamaan tämän Refectocilin pakkauksen, joka toimitetaan nopeasti ja varmasti Cocopandalta! Hintakin on huokea, tällä hetkellä 58,30€.

Mulla on silmään suotu kombinaatio raskaat luomet ja pitkät, mutta suorat ripset. Silmät siis näyttävät ilman taivutusta entistä pienemmiltä, mutta kunnon taivutus avaa ne ihan erinäköisiksi ( ainakin omasta mielestäni) ja suurentaa niitä huomattavasti, kun ripset eivät roiku varjostamassa. Alla kuva ripsistä, jotka on juuri taivutettu. Ripsiä ei ole värjätty, eikä lisätty ripsaria. Valitettavasti sellaista ennen-kuvaa en tajunnut ottaa, mutta ripset siis ovat suorat.

Ripsientaivutus kotona

Olen käynyt ottamassa ammattilaisella Yumi lash liftin pariin otteeseen, mikä onkin ollut tosi hyvä. Tässä kotiäitinä ollessa penniä on kuitenkin hyvä venyttää siinä missä voi! Mä myös inhosin sitä, että piti maata tosi pitkään silmät kiinni odottelemassa aineiden vaikutuksia, alkoi oikeen ahistaa. Koko ajan teki mieli avata silmät ja pilata samalla koko roska. Ripsien pidennykset jatkuvine huoltoineen eivät siis ole minua varten.

Kokemuksia ripsien kestotaivutuksesta kotona

Myönnän itselleni tässä vastuuvapauden, sillä tokihan silmien sörkkiminen erilaisilla kemikaaleilla saattaa olla riskaabelia hommaa. Itsellä ei ole mitään ongelmia ilmennyt, mutta jokainen kotikosmetologi kokeilee sitten omalla vastuulla! Itsestäänselvää lienee, että vältä aineiden joutumista silmämunaan… Alla kuva, jossa koitan demonstroida lopputulosta, en vaan osaa olla valokuvissa täysjärkisen näköisenä! Ripsivärinä käytän tätä Lorealin versiota, joka on itselleni superhyvä.

ripsien kestotaivutus

Pähkinänkuoressa homman nimi on tämä; Ripset asetellaan mukana tulevalla liimalla tuollaisen silikonisen (?) muotin päälle ja ripsien tyveen lisätään permanenttiaine, jonka annetaan vaikuttaa elmukelmun alla hetki. Lisättäköön, että näyttää muuten todella hölmöltä… Tämän jälkeen laitetaan fiksi-aine, jonka annetaan myös vaikuttaa. Sen jälkeen aineet pyyhitään pois ja viimeisenä ripset valellaan hoitavalla seerumilla.

Ekalla kerralla värkkääminen on hieman haastavampaa, mutta harjoitus tekee mestarin! Taivutusten taikominen käy yllättävän nopeasti, vaikutusajat aineilla ( kaksi eri ainetta, permanentti-ja kiinnitysaine) ovat lyhyitä, 3-5 minuuttia. Itse olen pitänyt tuon viisi minuuttia aineita ripsissä.

Mä oon ihan oikeasti saanut tällä tosi hyviä tuloksia, pitkät, mutta suorat ripseni taipuvat huomattavasti entistä kaarevimmiksi. Käytän itse S-koon taivutusmuottia, joka on siis se kaarevin. Taivutus myös kestää useita viikkoja. Pakkauksesta myös riittää useampaan kertaan, which is nice.

Jäikö jotakin epäselväksiä, saa esittää lisäkysymyksiä 🙂