Paras meikinpuhdistusaine 2022

Kyselin taannoin instagramissa suosituksia, että mikäköhän mahtaisi olla paras meikinpuhdistusaine. Vastauksia tulikin runsaasti – kiitos kaikille niistä! Valitettavasti en muista mitä kaikkea siellä suositeltiin, sillä storyt häviävät vuorokauden sisään, eikä niihin tulleita vastauksia käsittääkseni enää näe jälkikäteen. En tietenkään tajunnut ottaa näitä ylös, mutta ei se mitään sillä löysin kuitenkin kirkkaan helmen!

Käytän paljon pitkäkestoisia meikkejä kaikenmaailman primereineen ja tuntuu, ettei mikään tökötti niitä tarpeeksi hyvin iholta poista. Käytän siis useita eri aineita meikinpoistoon, mutta tuo ihon puhdistus tarpeeksi puhtaaksi on se ongelma. Silmämeikki lähtee hyvin ikisuosikillani, edullisella L’Orealin silmämeikinpuhdistusaineella. En tiedä teistä, mutta itse en ainakaan joka ilta jaksa tehdä kymmenportaista ihon puhdistusshowta silmät ristissä, vaan kaipaan tehokkuutta. Mun iltarutiiniin kuuluu siis ihon puhdistus, silmämeikin puhdistus ( pyyhin tällä myös ihon), kasvovesi, seerumi sekä naamarasvat.

Paras meikinpuhdistusaine – liuottaa pitkäkestoisenkin meikin!

Mutta takaisin niihin suosituksiin! Eniten kehuja keräsi Cliniquen ”Take the day off”- puhdistuaine, joka lähtikin ekana kokelaana itselläni testiin. Ekana ja vikana, sanoisin, sillä tämä oli rakkautta ensi kokeilulla!

paras meikinpuhdistusaine 2022

Tuote lupaa seuraavaa: ”Kevyt meikinpoistoaine puhdistaa sitkeänkin silmä- ja kasvomeikin sekä aurinkovoiteet helposti kasvoilta. Muuttuu käytössä kiinteästä voiteesta silkinpehmeäksi öljyksi. Puhdistaa perusteellisesti, huuhtoutuu täydellisesti. Poistaa ilmansaasteet iholta hellävaraisesti ja auttaa sitä säilyttämään nuorekkuutensa pidempään. Ei rasvoita eikä kuivata ihoa. Silmälääkärien testaama. Kaikille ihotyypeille.” Nämä lupaukset se hienosti lunastaakin!

Tuotteen koostumus oli tosiaan ylläri, se oli vähän niinkuin kookosrasvaa. Mutta rasvamainen köntti liukeni tosi kivasti sormiin ja pieni määrä riitti pitkälle. Meikit suorastaan sulivat naamalta ja mikä parasta, kasvot jäivät ihanan raikkaiksi. Just se tunne mitä olin meikinpuhdistajalta kaivannut! Ihan loistotuote, iso suositus siis tälle.

paras meikinpuhdistusaine 2022

Olen kokeillut vaikka mitä puhdistuaineita pitkähkön elämäni varrella, tuo L’Orealin silmämeikinputsari pysyy repertuaarissa vuodesta toiseen, mutta muut osaset vaihtelevat jatkuvasti. Yhden positiivisen muistijäljen on tehnyt LÓccitanen joku naamanpuhdistuaine, mutta tätähän ei ole enää vuosiin saanut eikä nimestäkään ole enää haisua. Vahva kutina kuitenkin on, että Cliniquen Take the day off on tullut jäädäkseen.

Eli jos etsit meikinpuhdistusainetta, joka poistaa pitkäkestoisen meikin tehokkaasti, jättää raikkaan tunteen, ei kuivata ja on vieläpä hyvällä hinta-laatusuhteella varustettu, on tämä just sulle!

Osta Take the day Off edullisesti täältä!