Ihonhoitoa joka toimii | Kokemuksiani ZO SKIN HEALTH-kemiallisesta kuorinnasta

Medikaalinen ihonhoito- siinä uusi lempisanaparini! Vaikka suht orjallisesti yritän kasvojani kotona hoitaa, huomaa näin iän karttuessa harmillisen hyvin, ettei se riitä. Medikaalisella ihonhoidolla tarkoitetaan pintaa syvemmällä tapahtuvaa, tuloksellista ja tehokasta erikoisihonhoitoa. Eli sellaista, joka oikeasti toimii.

Itselläni on pintakuiva sekaiho, aika tyypillinen mix varmaankin. Näin talven jälkeen on vaikea sanoa kumpi on kireämmällä, mun ihon pinta vai hermot kun päiväkodissa kiertää taas joku pöpö. Tarkasti katsottuna huomaa, miten iho suorastaan hilseilee ja varmaa on, että vaikka kuinka hienoa seerumia siihen päälle iskisi ei se kuolleen ihokerroksen läpi imeydy kuin ehkä niihin sormiin jolla sitä levität. Tarttis todella tehdä jotain!

Hehkuva iho on kauneuden kivijalka

Miten tarpeeseen siis tulikaan, kun sain mahdollisuuden käydä testaamassa täysin uutta happokuorintaa, ZO SKIN HEALTH-brändiltä. Kirjoitan brändin nimen varmuuden vuoksi isoin kirjaimin, koska näin kirjoitusasu ainakin heidän materiaaleissaan on 😀

ZO SKIN HEALTH- järjestelmän tavoitteena on terve iho. Ihan sama mitä meikkejä käytät tai otat vaikka pistoshoitoja, ei mikään näytä hyvältä jos iho on huonossa kunnossa. Miksi JLo näyttää 52-vuotiaana ehkä paremmalta kuin ikinä? Suurin syy on täydellinen iho. Tähän sarjaan kuuluvat tuotteet sekä korjaavat että vahvistavat ihoa ja ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä.

ZO skin health ihonhoito

Hoidon mulle teki ihonhoidon ykkösketjulainen, Maija Meurman. Maija on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja tosi kokenut esteettisten hoitojen ammttilainen. Maijan filosofia on juurikin se, että kaikki lähtee hyväkuntoisesta ihosta. Mikäli kärsit minkäänlaisista iho-ongelmista, kannattaa konsultoida tätä taikuria! Avaimet upeampaan versioon sinusta ovat Maijan taskussa.

Mikä on kemiallinen kuorinta?

Kemiallinen kuorinta ( happokuorinta) kuorii ihon pintakerroksen ja ihosta tulee selkeästi terveemmän ja nuorekkaamman näköinen. Jo yksi kerta tekee ihmeitä, mutta hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona. Paras tulos saadaan, kun hoito toteutetaan kerran viikossa n. kuukauden ajan. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille. Ennen hoitoa tehdään aina konsultaatio, jotta osataan valita juuri oikea ainecombo. Hoito tehdään aina ihotyypin mukaisesti .

Hoito sopii erinomaisesti ehkäisemään myös aknea, tai vaikkapa ruusufinnistä kärsivälle iholle. Mitään piikkejä tai neuloja ei käytetä, vaan hoito perustuu orgaanisiin yhdisteisiin ( hedelmähappoihin), jotka buustaavat ihon omaa toimintaa.

Alla hoitoa seuraavana päivänä otettu kuva, ilman meikkiä ja filttereitä. Arskat päässä, koska aurinko häikäisi ihan sairaasti 😀 Mutta vaikka plehat peittävät puoli naamaa, näkyy ihon GLOW mielestäni kivasti.

Kokemukseni ZO SKIN HEALTH kemiallisesta kuorinnasta

Ensin iho syväpuhdistettiin täysin. Tämän jälkeen tehtiin ihoa kirkastava, näppylöitä ehkäisevä ja ihohuokosia pienentävä kemiallinen kuorinta.

Vaikka hapoilla toteutettava kemiallinen kuorinta voi kuulostaa hurjalta, hoito ei todellakaan sattunut, vain hetken aikaa tuntui pientä kuumotusta. Tässä voi olla henkilökohtaisia eroja, jos iho on tosi herkkä tai siinä on pieniä ”haavoja”, voi hoito tuntua ajoittain ikävältä.

Zo skin health kemiallinen kuorinta

Iho tuntui hoidon jälkeen kirjaimellisesti raikkaalta ja freesiltä, sekä tosi pehmeältä. Ihon pinta heijasteli valoa, se ihana kuulas look joka on kaikista tavoiteltavin! Antakaas kun täti kertoo omista hölmöilyistään: nuoruudessani oli muotia ostaa vaalein meikkivoide mitä hyllystä löytyi (oman ihon sävystä välittämättä) ja iskeä siihen päälle puuteria niin, että viimeisinkin ihana, nuoren ihon hohto sammui. Oh, the stupidity!

Kaikille kosmetikaan jumalille sekä tieteentekijöille iso KIITOS, että ihonhoito on kehittynyt valtavin harppauksin! Kiitos nykyaikaisten ihonhoitojen, on nykyään mahdollista kypsemmälläkin iällä korvata mattameikille menetettyjä nuoruusvuosia näin jälkikäteen.

Ihan älyttömän vaikea kuvata tällaisen hoidon tuloksia, kun mitään DRAMAATTISTA ei tapahdu kertalaakista. Mutta iho tosiaan tuntuu ja näyttää paremmalta ja mitä kaikkea mahtavaa siellä sisällä tapahtuukaan! The GLOW is real.

Alla olevat kuvat ovat maailman epäedustavimmasta kuvakulmasta, mutta valaistus ja kuvanottopaikka ovat tismalleen samat, väliä n. 25 minuuttia. Ihoon on ikäänkuin syttynyt sisäinen hehku.

kokemuksia ZO skin health kemiallinen kuorinta

Mistä tietää, että ZO SKIN HEALTH oikeasti toimii?

Siitä, että seuraavana päivänä mun mies vilpittömästi sanoi mun näyttävän kymmenen vuotta nuoremmalta 😀 ! Ei lisättävää.

Mistä tätä ihmehoitoa sitten oikein saa?

Vantaan Kivistössä sijaitseva Sensuell Estetic on ottanut tämän uutuuskäsittelyn valikoimiinsa, pääset Maijan osaaviin kätösiin. Sensuell Estetic on medikaalitason ihonhoitoihin sekä esteettisiin hoitoihin keskittynyt klinikkamainen kauneushoitola, jossa on tarjolla paljon muitakin vuosia kasvoilta pyyhkiviä hoitoja. Aikoja ZO SKIN HEALTH-hoitoon on saatavilla huhtikuusta (2022) lähtien, joten äkkiä varaamaan omasi <3

Alla kuvassa Maija Meurman ( toinen vasemmalta), Sensull Esteticin Päivi Saarentie ja ZO skin healthin asiantuntijat 🙂 .