Retinoli – Anti age-ihonhoidon ihmeaine

Huomio huomio, nyt seuraa faktaa oikeasti toimivista, hintalaatu-suhteeltaan erinomaisista anti age-ihonhoitotuotteista! Katso jutun lopusta suositukset 🙂

Näkyviä muutoksia taikovia ihonhoitotuotteita metsästäessä salapoliisitaidot tulevat tarpeeseen, sillä monissa tuotteissa kaunis design ja brändilisä ovat niitä, mistä kuluttaja maksaa. Kun ikää on 30+ ja etsinnässä ihon kuntoa ihan oikeasti parantava tuote, käännä katse ihmeaine retinolin puoleen. Itse olen orjallisesti noudattanut ihonhoitorutiinia, johon retinoli-seerumi kuuluu ja iho on kyllä hyvässä kunnossa- tai ainakin oon itse ollut tyytyväinen ja sehän se on mikä merkitsee! Myös puhdistuksen merkitys on supertärkeä, joten käytä retinolia vain täysin puhtaalle iholle jotta aineet myös imeytyvät kuten kuuluu. 

Retinoli on A-vitamiinin johdannainen ja yksi tehokkaimmista ainesosista ihonhoidossa. Retinoli on yksi harvoista aidosti toimivista anti-age tuotteista. Se auttaa tutkitusti vähentämään ryppyjä, juonteita, pigmenttiläiskiä ja muita ihon ikääntymisen merkkejä. Retinolia käytetään myös aknen ja aknearpien hoidossa.

Miten retinoli toimii?

Retinoli toimii edistämällä solujen uudistumista ja kollageenin tuotantoa. Kollageeni puolestaan auttaa pitämään ihon kimmoisana ja joustavana. edistää solujen uudistumista ja auttaa uusia terveitä ihosoluja nousemaan pintaan.

Retinoli auttaa myös tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään pigmenttiläiskiä. edistää solujen uudistumista ja auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa, joka voi aiheuttaa tummia läiskiä iholle. Retinoli myös tasoittaa ihon pintaa, joka auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä.

Retinoli aknen hoidossa

Aknen hoidossa retinoli auttaa vähentämään aknea ja aknearpia, koska se auttaa kontrolloimaan talin tuotantoa ja tukkeutuneiden huokosten muodostumista. Retinoli myös auttaa tulehdusten ehkäisemisessä, koska se stimuloi ihon immuunijärjestelmää ja auttaa tappamaan bakteereja, jotka voivat aiheuttaa tulehduksia.

Lisäksi se auttaa parantamaan ihon rakennetta, tukemaan ihon luonnollista suojakerrosta ja ehkäisemään tulehduksia.

Miten retinolia kannattaa käyttää?

Retinolin käyttö kannattaa aloittaa vähitellen ja käyttää sitä vain muutaman kerran viikossa aluksi, kunnes iho tottuu siihen. Lisäksi retinolia sisältävien tuotteiden käyttöä suositellaan vain yöllä, sillä retinoli tekee ihon herkemmäksi auringonvalolle, mikä voi johtaa ihon vaurioitumiseen.

Parhaat retinolituotteet

Itse olen aiemminkin hehkuttanut The Ordinary-sarjaa, enkä vuosien jälkeen ole mielipidettäni muuttanut. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita löytyy joka lähtöön! The Ordinary ei mainosta lainkaan, joten massiivinen markkinointibudjetti ei siirry tuotteiden hintaan.

Lue myös: Kokemuksiani The Ordinary-sarjasta.

Retinoli-emulsio herkälle iholle

 

 

 

 

 

 

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsio

Retinoidiemulsiossa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään ärsytystä, jota saattaa usein esiintyä retinoidien käytön yhteydessä (mukaan lukien retinoli), sekä antamaan paremman ja näkyvämmän tuloksen ikääntymisen merkkien ehkäisyssä. Retinoidiemulsio sopii jo ikääntyneelle iholle ja ensimmäisten ikääntymisen merkkien ehkäisyyn.

Seerumeita eri tehokkuuksin

 

 

 

 

 

The Ordinary Granactive Retinoid 5% In Squalane 30 ml

Viiden prosentin seerumi on vahvin vaihtoehto tästä retinolseerumi-perheestä. Retinolia saa myös 1 prosentin vahvuisena, sekä 0,5 prosentin vahvuudella. Ja hei, säilytä retinoliseerumit jääkaapissa! 

Katso esimerkiksi Cocopandan kattava retinol-valikoima tästä!