Tervetuloa blogiini!

Mistä tässä oikein on kyse?

Järjestin jo ihan pikkutyttönä omat synttärini, pikku detaljeilla oli jo tällöin suuri merkitys ja kasarin hittejä mokkapaloja, vohveleita, carnevalkeksejä sekä cocktailtikkuja vedettiin Tiimarin kartongeista askarrellut prinsessahatut päässä. Sankarin hattu oli tottakai suurin ja korkein. Tämän jälkeen on tullut järjestettyä juhlat jos toisetkin ja teemojen miettiminen, parhaiksi todettujen reseptien testailu ja toteutus, rekvisiitan hankkiminen ja soittolistojen kokoaminen sekä kestävimmän meikin löytäminen on ollut aina mielekästä puuhaa. Koska lähestulkoon kaikilla tuntuu nykyään olevan blogi ( oli kirjallista lahjakkuutta/sanottavaa tahi ei) , niin miksipä ei kokeilisi itsekin!

Suurin projekti juhlarintamalla oli taannoiset omat häät, joidenka suunnitteluun käytettiin tunti jos toinenkin…
Tämä ei  kuitenkaan ole hääblogi, vaan blogi kaikenlaisten juhlien järjestämisestä ja kaikesta kivasta mikä siihen liittyy, resepteistä jotka eivät todellakaan ole arkisafkaa,  omista suosikkituotteistani kosmetiikan saralla tai vaikka kodin sisustuksessa. Kaikesta mikä tekee onnistuneet juhlat tai tuo juhlan tuntua ja iloa arkeen.  Häät ovat kuitenkin itselläni tuoreessa muistissa ja aihe on aina ajankohtainen, joten aloitetaan blogi erilaisilla hääteemaan liittyvillä postauksilla joista toivottavasti on apua käytännön järjestelyissä ja ideoinnissa!

Ja mistä tulee nimi Festivus? Seinfeld tv-sarjan ystävät varmasti tietävät ko. termin, wikipedian määrityksen voi lukea täältä . Tuon virallisen määritelmän kanssa ei meikäläisen blogilla ole kyllä mitään tekemistä, meillä kotona ei tuoda sisälle pelkkää metallitankoa vaan oma joulukuusi on valkoinen glitterversio jonka alle on piilotettu kasapäin lahjoja. Mieheni on suuri Seinfeld-fani, joten olkoon bloginimi myös kunnianosoitus hänelle, sanana ”Festivus” sisältää  blogini juhlavan FEST-teeman ja väärinpäin luettuna oma nimeni ”Suvi” komeilee ennen Fest:iä 🙂 Nokkelaa…