Parhaat muhkupipot

Muhkupipot, eli neulotut, paksut pipot käännetyllä reunalla pitävät pintansa vuodesta toiseen! Trendikkäin pipomalli ei ole enää niin överi-iso, että käyttäjä sen alla näyttää kutistetulta smurffilta. Ajan hermolla olevan pipa on maltillisemman kokoinen, ollen silti muhkea. Nykyajan trendit ovat kyllä niin paljon armollisempia kuin meikäläisen nuoruusajan muoti; pipoja pitivät vain nössöt ja pikkulapset.

Mulla on käsitys, että nykyään jokainen osaa pyöräyttää täydellisen pipon viidessä minuutissa samalla kun väittelee tohtoriksi. Meille, kenelle ei käsityötaitoja ole suotu tai ei ole aikaa/intoa niitä myöskään harjoitella, on onneksi olemassa valmiit versiot! Onnekkaimmille mummojen tekemänä ja kaikille muille kaupan hyllyltä.

Keräsin alle ihania vaihtoehtoja päänlämmittimille, kohtuuhintaan. Näistä suurin osa on puhtaasti luonnonmateriaaleja, joten pää pysyy lämpimänä, muttei hikoa. Ainakin itselle pipoissa(kin) on mukavuus ennen kaikkea.

Muhkupipot pastelliväreissä

Laventelin värinen, pehmeä mohairpipo, 39€.

Täydellisen vaaleanpunainen muhkupipo 100 prosenttista villaa, 39€.

Other Storiesin ihana violetti muhku, alpakka-villa sekoitetta, 35€. Myös mintunvihreänä!

Lindexin pipossa on ihana väri! 19.99€.

Kuin itse tehty, mutta siistimpi! Mohair-villapipo pitää pään saletisti lämpimänä. Myös mustana.

Muhkupipot kirkkaiden värien ystäville

Pehmeä ja pörheä mohairpipo, 39 €.

Tämä alpakka-merinopipo on hyvän hintainen ja löytyy useassa eri värissä. 39€.

Vihreä on trendiväri, joten jos se puhuttelee on tässä villapipo trendsetterille.

Sähkönsininen on myös kuuminta hottia värikartalla, tässä pipossa on myös kiva tekstuuri. Löytyy myös mustana ja pinkkinä! 45€, COS.

..Tai miten ois turbaani? Muhkea mohairturbaani on tyylilyylin valinta!