Yumi-lashes ripsien kestotaivutuksella omista ripsistä upeat

Nopeat moikat! Tuli mieleen mainita mun elämää helpottaneesta asiasta, eli ripsien kestotaivutuksesta- ja väristä. Vaikka meikkaan oikeastaan joka päivä, niin se on mulle usein hammaspesuun verrattava operaatio. Ei mitenkään erityisen kivaa, mutta pakkohan se on tehdä. Tottumiskysymys tietty tuokin, kun on tottunut sen naaman maalaamaan niin itseään ei tunnista peilistä ilman tiettyjä vakiojuttuja (tietyillä vakiojutuilla tarkoitan noin viittätoista tuotetta… ). Ripsivärin laittaminen on mun ihan ehdoton inhokki ja sen jätänkin laiskuuksissani joskus pois, harmillista vaan että se on just se tuote mikä naamaa ehkä eniten parantaisi! Mulla on pitkät ripset, mutta ne ovat aivan suorat. Ja suorissa ripsissä pituus on oikeastaan miinus, sillä ripset vaan roikkuvat alaspäin pienentämässä silmiä entisestään. Taivutetut ripset puolestaan avaavat silmät aivan eri näköisiksi. Ripsitaivuttimella väsääminen on lyhytkestoinen ilo ja ylipäätään ripsaria laittaessa iskee käteen ilmeisesti jonkinnäköinen horkkatauti, koska sitä väriä on ympäri silmää vaikka kuinka tarkka yrittäisi olla. #firstworldproblems.

Kokeilin viime talvena ekaa kertaa Yumi-lashes ripsitaivutusta ja olin tosi tyytyväinen, taivutus kesti hyvänä jopa pari kuukautta. Väri ei kestä niin kauan, mutta ripsiähän voi värjätä vaikka kotona. Nyt kävin taas hakemassa kesäripset samalla tekniikalla ja tuli ihanat <3 . Meikkaaminen helpottuu kummasti kun ei tartte ripsiä välttämättä käsitellä ollenkaan ja naama näyttää ilman meikkiäkin paremmalta. Yritin räpsäistä pikakuvaa ”ennen”-ripsistä siinä odotusaulassa, mutta kuva näytti perunalla otetulta ja kaikin puolin  julkaisukelvottomalta. Voin kertoa että suht vaikeeta ottaa kuvaa omasta silmästä, kokeile vaikka ite! En vaan osaa. Alla kuitenkin jonkinnäköinen yritys demonstroida lopputulemaa JÄLKEEN-kuvan muodossa, kuvan ripsiä ei siis ole käsitelty kuin kevyellä vedolla ripsaria.

yumi lashes ripsitaivutus
Jäätävä kuva mutta koitetaan kestää

Yumi lashes on siis upgreidattu versio ripsipermanentista uudenlaisella tekniikalla ja ripset käsitellään yksitellen kestävän lopputuloksen saamiseksi. Perinteisessä ripsipermiksessä ripset ilmeisesti jotenkin kiharretaan( naurattaa ajatus kiharista ripsikäkkäröistä) ja tässä puolestaan taivutetaan suoraan ylöspäin… Kävin itse Kauniaisten Fenix-kauneushoitolassa ja operaation hinta oli muistaakseni 89 euroa. Näitä tehdään ainakin pk-seudulla useassa paikassa ja hinta pyörii siinä yhdeksänkympin molemmin puolin. Itse operaatio on  semipuuduttava, maata silmät kiinni puolitoista tuntia jotkut lappuset silmien päällä lisäpainona ei mun mielestä ole rentouttavaa mutta ehkä jonkun mielestä on. Lopputulos on kuitenkin sen arvoista! Olen koukussa.

Lisätietoa Yumi lashes-käsittelystä löydät TÄÄLTÄ! Tarkennettakoon vielä että tämä ei ole mainos vaan tyytyväisen kuluttajan suositus 🙂 Sain itseasiassa tämän mieheltäni äitienpäivälahjaksi, eli ihan loistava lahjaidea myös, vink vink! En itse jaksaisi millään sitä ripsipidennys-rumbaa irtolisäkkeineen, tämä luomuversio omista ripsistä on niin paljon parempi ja helpompi. Kunhan olet käsittelyn jälkeen vuorokauden kastelematta silmiä, pysyvät ripset paraatikunnossa pitkään.