Vauvan nimiäisjuhlat ja niiden tarjoilut ( + vinkki kustomoituihin koristeisiin)

kakku nimiäisiin
Ellen överikaakku

Vauvamaakarin ensimmäiset bileet ovat onnistuneesti takanapäin ja tästä eteenpäin hän jää historian kirjoihin Elle Aurorana! Haluttiin tytölle mahdollisimman kaunis ja  kansainvälisestikin helppo nimi ilman överiä hienostelua tai erikoisuudentavoittelua, tässä tavoitteessa omasta mielestäni myös onnistuttiin. Toivottavasti kelpaa myös asianosaiselle. Sankari itse oli varsinainen party animal ja jaksoi juhlia tyytyväisenä tuntitolkulla sylistä toiseen kiertäen ja valokuvissa poseeraten. Virallista nimipäivää ei reppanalla vielä ole, mutta luontevasti sitä voidaan juhlia 10.2., jolloin on esimerkiksi Ellenin nimpparit. Myös saamelaisesta kalenterista nimi löytyy, juurikin tuolloin 10.2. Tyyppihän syntyi 12.2.,  joten tulevaisuuden haasteena onkin näiden kahden juhlan yhdistäminen… Selvitäänkö yhdellä yhteislahjalla ja juhlilla vai ymmärtääkö muksu vaatia vähintäänkin erilliset lahjat?

nimiäisjuhla kakku
Bebet ja kakut
suolaiset tarjoilut
Suolaiset tarjoilut

Juhlissa tärkeää osaa näyttelee luonnollisesti tarjoilut! Meidän menu esiteltynä tässä:

nimiäisjuhla menu
Menu näytti tältä

Itse väsäsin asiaankuuluvasti vaaleanpunaisia bebe-leivoksia ja vaaleanpunaisen kakun, makuna tällä erää vanilja-valkosuklaa-vadelma. Bebejä on viime aikoina tehty useamminkin, niiden ohje löytyy TÄÄLTÄ. Note to self, älä käytä isojen kakkujen päällystämiseen tuota hiton sokerimassaa! Arvasin toki että ei tule menemään niinkuin Strömsössä ja tämä ennustus kyllä toteutti itsensä. Hermoromahduksen jälkeen saatiin kakku edes sinnepäin päällystettyä ja suurimmat vauriot peitettyä koristein, mutta kuljetuksessa tuo about viiskyt kiloa painava möhkäle kärsi tietysti pintapuolisia vaurioita… Ainakin tuo meikäläisen käyttämä massa oli koostumukseltaan niin kuivaa, että halkeili todella helposti.  Oh well, jatkossa sitten pienempiä kakkuja ja erilaisten kuorrutustekniikoiden opettelua.

bebe leivokset
Bebejä beben kunniaksi

Vinkki kauniiden detaljien ystäville, Etsy on ihan ykköspaikka kustomoitujen tuotteiden osalta ja juhlia järjestäessä. Tuotteet eivät siellä kilpaile hinnalla – toisin kuin Ebayssä ja Ali Expressissä – mutta ovat trendikkäitä sekä laadukkaita. Näihin juhliin tilasin kakkukoristeen sekä ”logon” vauvan nimellä. Mikäli omat taiteelliset taidot ovat vähän niin ja näin, saa Etsystä tilattua ihania digitaalisia ”tuotteita”. Voit esimerkiksi ostaa nettisivuillesi kauniita yksityiskohtia tai vaikka just kustomoidun julisteen graafikon toteuttamana. Saat kuvat digitaalisina tiedostoina meiliisi ja voit käyttää niitä haluamallasi tavalla netissä tai printtiversioina. Esimerkiksi meidän juliste on TÄÄLTÄ. Olen tilannut Etsystä myös käsintehtyjä koruja, niiden osalta tuo onkin todellinen aarreaitta. Kultajousten, Timanttisten sun muiden valikoima on Etsyn trendikkääseen korutarjontaan verrattuna so last season.

Vauvan nimijuliste
Etsystä tilattu, kustomoitu nimijuliste

 

Koko perhe kiittää vielä juhliin osallistuneita!