Tula Free to Grow – kantoreppu jonka hankintaa et kadu

Kirjoitin Mutsimedian sivustolle kokemuksiani Tulan Free to Grow-kantorepusta ja ajattelinpa vinkata tännekin tuosta kapistuksesta joka oikeasti helpottaa lapsiperhe-elämää. Pääset lukemaan artikkelin TÄSTÄ , klik! Mulla ei siis ollut missään vaiheessa mitään suuria intohimoja vauvan kantamista kohtaan, mutta nyt kun pääsin kokeilemaan millainen kantoreppu parhaimmillaan on (kiitos Ipanainen!) niin olin kyllä myyty ja reppu jäi aktiivikäyttöön. Välineurheilua parhaimmillaan! Parasta tuossa on helppokäyttöisyys ja mukavuus, ei mene montaa sekuntia kun tuon päällensä asettelee kyytiläisineen.

Tula free to grow
Moderni Mies

Noita kantoreppuja ja -liinoja sun muitahan on vaikka minkälaista mallia, mutta jos et ole vannoutunut harrastaja väittäisin että tämä Free to Grow on sellainen varma valinta. Itsellä ei kokemusta juurikaan muista kantovälineistä ole, mutta vauvaryhmien keskustelun perusteella pystyy vetämään johtopäätöksen että tämä voittaa useat muut mallit. Soraääniä ei ole kuulunut. Kuten tuohon juttuun kirjoitin, kävin Ipanaisella paikan päällä testailemassa ja samalla käytiin säädöt läpi asiantuntijan kanssa. Suosittelenkin tuota asiantuntija-apua, niin ei tartte itekseen arpoa onko ergonomia varmasti paras mahdollinen!

Tula free to grow

Näillä helteillä ei tosin päivällä paljon viitsi reppua käyttää, ylimääräistä lämpöpatteria ei välttämättä tarvitse ja megakuuma aurinko porottaa suoraan vauvaan. Iltaisin – tai esim. kauppakeskuksissa- on ollut parempi aika kanniskella. Samat ongelmat tosin vaivaavat ihan vaunukyytiäkin, vaatii tarkkaavaisuutta kytätä koko ajan ettei aurinko porota muksuun tai lämpötila nouse liikaa. Itsehän olin vauvalle kesäksi ostanut ohuita neulevaatteita ja pitkähihaisia mekkoja – koska Suomen kesä- , mutta ilmeisesti herran vuonna 2018 perinteistä kesäsäätä saatiin ”nauttia” vain Juhannuksena. Käyttämättä on siis jäänyt tuo vaatevalikoima ja kierrätetty muutamaa vilpoisinta helleasua.

Tänään suunta kohti viileämpää (as if) merituulta ja entisen kotikaupunkini Kotkan meripäiviä! Männävuosista radikaalisti poiketen kyseessä on autolla tehtävä päiväreissu, jännä nähdä miltä meripäivät näyttävät moooonen välivuoden jälkeen… Tavoitteena löytää se häröin mahdollinen tekstipaita, ennenvanhaan näitä suorastaan notkui kojuissa. Jotain niin junttia, että se on jo taidetta.

Ah, klassikko