Miten estää kypäräpipon valuminen silmille?

Tää on tällanen ”tietäjät tietää”-juttu niche aihealueella, eli tietäjillä tarkoitetaan  tässä vauvatyyppien vanhempia. Ongelma ja ratkaisu, case kypäräpipo. Kypäräpipo, tuo erittäin käytännöllinen kapistus noille minityypeille ( tai miksei vähän isommillekin). Suojaa niin päätä, korvia kun kaulaakin, ainoana miinuspuolena on niiden valuminen silmille. Itse todellakin tunnistan ongelman, Gugguun kypäräpipo on jatkuvasti silmillä ja vaunulenkit onkin menneet sitä pois silmiltä nykiessä. Ä R S Y T T Ä V Ä Ä. Lienee vähän myös pään muodosta kiinni, meidän pyöreäpäiselle ongelma on todellinen. Nuo ilmeisesti myös venyvät helposti käytössä ja facebookin vauvaryhmät pursuilevatkin kyselyitä että mikä koko se nyt tulisi hommata tähän 47,587 cm ympärysmitaltaan olevaan päähän. Nyt kuulolle, koska ongelmaan on helppo ratkaisu!

Tämä ei vaadi käsityötaitoja (mulla ei niitä ole), riittää että neula ja lanka pysyvät kädessä jotenkuten. Ompelus ei myöskään tuhoa pipoa, vaan sen voi helposti tarvittaessa purkaa. Bongasin tän vinkin jostain fb:n muksuryhmästä, kiitos siis alkuperäiselle keksijälle kuka ikinä oletkaan!

Näin estät kypäräpipon valumisen silmille

Tarvitset pipon väristä lankaa ja neulan. Käännä pipo väärinpäin ja ompele kutakuinkin niskakuopan ylle tulevaan kohtaan puolikuun mallinen kohta edestakaisin pistoin. Käännä pipo oikeinpäin. Tadaa, valmis! Alla havainnollistavaa kuvamateriaalia.

Gugguu kypäräpipo
Syyllinen objekti
Miten estää kypäräpipoa valumasta
Ompele pipon taakse pistoin kuvan mukainen puoliympyrä
Gugguu kypäräpipo crystal rose
Ja kylläpä pysyy päässä!

Tällä pikkukikalla kypäräpipo pysyy todellakin meidän mimmillä paikallaan, kummasti parantaa lenkkeilymukavuutta kun silmillä oleva pipo ei harmita. Myös korvat pysyvät paremmin suojassa kun pipo ei pyöri päässä.