Lempiasioita kevääseen- pehmisjäätelöä kotona ja vaaleanpunaista sisustuksessa

* postaus sisältää affiliate-linkkejä

itse tehty jäätelö
Pehmiskone kotiin TÄÄLTÄ

Nyt se on sitten mun toiveisiin vastattu! Lähtökohtaisesti en halua yhtäkään turhaa kodinkonetta keittiön tasotilaa viemään, eivätkä ne yleensä ole myöskään mitenkään iloja silmälle… tosin tähän on onneksi tullut poikkeuksia ja nättejäkin yksilöitä löytyy. Elloksen valikoimasta pisti kuitenkin ekaa kertaa silmään PEHMISKONE ( löytyy TÄÄLTÄ) .  Pehmisjäätelöhän on maailman parasta jäätelöä ja oon aina manannut, että miksei myydä koneita joilla pehmistä voisi tehdä kotona. No nyt näköjään myydään. Tuotekuvauksessa luki ” Jäätelökoneen edut: sinun ei tarvitse jonottaa jäätelökioskilla, tunnet olosi voittajaksi jääteölöä pursottaessasi ja ennen kaikkea voit valmistaa mitä makua vain halua” . Kyllä näin on, jos joskus sitä voittajaksi itsensä tuntee niin kotona pehmistä syödessä 😀 Ja saisi tehtyä vielä mitä makua tahansa! Tässä on tietty se riski, että alkaa korvata esim. lounaan päivittäisellä pehmiksellä.

pehmiskone kotiin

Toinen lempiasia pehmiksen lisäksi on tietysti vaaleanpunainen väri. Hempeän vaaleanpunainen on allekirjoittaneen ihan lempiväri, eikä rakkautta siihen ole ainakaan vähentänyt tuo tyttölapsi… Meidän kotihan on sisustettu valko-harmaa-vaaleanpunainen akselilla, vaaleanpunainen on ihana lisäväri muuten hyvin skandinaavisen kliiniseen sisustukseen.  Moni suomalainenhan rakastaa vaaleaa sisustusta valkoisen ja harmaan sävyissä, näiden pariksi vaaleanpunainen on ihan loistava tehosteväri jos multa kysytään! Tiedoksi muuten Ellokselle, että tuota haku-ominaisuutta kannattaisi kehittää, en meinannut löytää sen kautta oikein mitään.

 

Selailin huvikseni mitä muuta kivaa Ellokselta pehmiskoneen lisäksi tällä hetkellä löytyisi ja filtteroimalla valikoimaa kulta +  vaaleanpunainen väreillä kyllähän sitä kaikenlaista kivaa löytyi. Tarttetaan vaan se isompi asunto, että sinne mahtuisi nykyisten kalusteiden lisäksi kultainen vaaterekki, isompi vaaleanpunainen samettisohva,  ihana vaaleanpuna-kultainen nojatuoli, vaaleanpuna-kultainen pikkupöytä jne… Mun muutama lempparisisustuslöytö on nimenomaan Ellokselta, eli nämä meidän vaaleanpuna-kultaiset keittiöntuolit ja beben huoneen supersöpö vaaleanpunainen sohva. Ei tuollaisia löydy mistään näistä perus Askoiskujyskeistä, valitettavasti. Nettikaupat ovat tässäkin tapauksessa se helpoin vaihtoehto löytää mieleistään, vähän erikoisempaa sisustusjuttua, vaikka mielellään kiertelisin livenä sisustuskaupoissakin. Vepsäläinen on tietty ihana, mutta sieltä sitten ne design-tuotteet.

mystiq sohva ellos
Tässä meidän soffa in action

 

 

vaaleanpunainen nojatuoli ja sängynpääty

1. Pinkki vaaterekki ( löytyy myös kultaisena) täältä

2. Vaaleanpunainen sängynpääty täältä

3. Kultajalkainen nojatuoli täältä

4. Vaaleanpuna-kultainen sohvapöytä täältä

vaaleanpunainen penkki

 

1.  Vaaleanpunaiset tuolit TÄÄLTÄ

2. Vaaleanpunainen pikkusohva TÄÄLTÄ

3. Pinkki daybed TÄÄLTÄ

4. Vaaleanpunainen penkki  TÄÄLTÄ

Ja hvyin ajankohtainen note-to-self, osta ne pimennysverhot pikkumimmin huoneeseen! Pimennysverhot ovat kevätsisustuksen ihan must-tuote, nyt kun tuo ihana valo lisääntyy vähenee unen määrä samassa suhteessa jollei näitä ole. Meillä ainakin herää niin vauva kuin hauvakin välittömästi kun valoa alkaa sisälle tulvia. Kaukana ovat ne aamut kun nukuttiin ysiin asti… Nuo alla olevan kuvan hyvän hintaiset  pimennysverhot on oma valintani ( löytyy TÄÄLTÄ ).

vaaleanpunaiset pimennysverhot
Vaaleanpunaiset pimennysverhot, beben huoneeseen on todellinen must have

Kaiken ihanan hempeän vaaleanpunaisen lisäksi mullahan on haaveissa sellainen upea musta-kultainen keittiö. Pari viime keittiötä on rempattu valkoisiksi, eikä tuossa nykyisessäkään sinänsä vikaa ole, mutta vaihtelu virkistäisi. Seuraavaan asuntoon sitten… Mulla ois jo valmis suunnitelma, puuttuu vain asunto johon se toteuttaa. Mutta hyvin suunniteltuhan kuulemma on puoliksi tehty…

mustakultainen keittiö
Fiiliskuvaa kalustetukun instagramista