Pikku kiipeilijä ja kesälelut

Meillä eletään sellaista vauhtivaihetta,  että kaikki huonekalut ovat kiipeilytelineitä. Keittiön tuoleja ei voi haaveillakaan pitävänsä niinkuin tuoleja nyt kuuluisi pitää, joko ne pitäisi ottaa kokonaan pois tai sitten kaataa kyljelleen lattialle niin ettei niiden avulla ainakaan pöydälle pääse. Ollaan päädytty jälkimmäiseen. Jos sekunniksi tuolin normipaikalleen unohtaa, on pöydälle kiivennyt taapero joka repii sieltä kaikkea alas, viimeisimpänä itse tipahtaen. Muun muassa näitä syistä onkin kerrassaan mahtavaa, että kunnon kevät on nyt täällä ja kesä nurkan takana! Saadaan siis käyttöön kolmisenkymmentä lisäneliötä pihan muodossa, kyllä kelpaa. Taaperot kuulemma jakautuvat kahteen leiriin, niihin jotka eivät kiipeile ja niihin, jotka kiipeävät joka paikkaan.

kiipeilevä taapero
Vielä tyyppi ei ole ratkaissut miten tuolit nosteaan ylös…lienee ajan kysymys
Taapero kiipeilee
”Tässä vain jäitä haen, ei sen kummempia”

Ulkoilu tuo myös uusia mahdollisuuksia leikkeihin ja onkin mietitty mitä ulkoleluja taaperolle kannattaisi hommata. Meillä on taloyhtiön puolesta kiva pieni leikkipiha, josta löytyy keinut sekä hiekkalaatikko, johon juuri hiekatkin vaihdettiin. Se, mitä ei -valitettavasti- löydy on uima-allas, joten tällainen pitää ehdottomasti omalle takapihalle pystyttää. Vaikka vauvauinnissa onkin käyty, aloitetaan tälleen turvallisuus edellä ja pysytään noissa matalissa kahluualtaissa vai mitä nämä nyt ovat. Selailin jo vähän valikoimaa ja Ellokselta löytyikin ihania yksilöitä…myös aikuisille.  Miten hienot on esim. nuo prinsessakärryt! Niillä kelpaisi – vähän isommankin ihmisen- mennä vaikka Hietsussa.

 

uima-allas lapsille
Sateenkaari uima-allas <3

Tämä sopii ihan pienille <3 Sateenkaari antaa kivasti varjoakin, sateenkaariuima-altaan hintaan 29,90€ löydät TÄÄLTÄ !

ulkolelut lapsille
Uima-allas/prinsessakärryt

Aidoille prinsessoille! Uima-patja ehkä ensisijaisesti, mutta taaperolle menisi kyllä loiskuttelualtaastakin. Prinsessakärryt löytyvät TÄÄLTÄ !

 

Ulkokelut kesään
Miten hieno monitoimiallas!

 

 

En kestä miten hieno karkki-allas, tää voisi tulla meidän pihalle myös aikuisten koossa. Karkkiuima-allas liukumäellä löytyy TÄÄLTÄ !

prinsessa uima-allas ulos
Prinsessoille

Vähän simppelimmästä päästä löytyy perinteinen prinsessa uima-allas, tämä yksilö hintaan 17,90€ TÄÄLTÄ !

 

Biitsikäyttöön ja heille, jotka sattuvat sellaisen isommanpuoleisen uima-altaan omistamaan löytyi superhienoja uimapatjoja sun muita. Kuka ei haluaisi kellua esim jättikokoisen hodarin tai kissannaaman päällä?

uimapatja
hodari uimapatja
kissa uimapatja
kissannaama uimapatja
uimapatja jäätelö
Jätskiuimapatja

Nämä realistisen näköiset kesälelut löydät TÄÄLTÄ !

Ja hei, instagramin puolella lahjakorttiarvontaa lastentarvikekauppa Pink or blue:hun! Käy siis osallistumassa tilillä @festivus_suvi  🙂