Kokemuksiani The ordinary – ihonhoitosarjasta

 

The ordinary ihonhoito
Omat pullot rivissä

Hyvä, halpa ja vielä tyylikäs ihonhoitosarja, onko mahdollista? Ilmeisesti on, sillä tähän tarpeeseen vastaa The Ordinary-tuotesarja.  Itse olen törmännyt näihin tuotteisiin ensi kerran joskus viime vuoden puolella, mutta nyt The Ordinary tuntuu olevan valtavassa nosteessa ja sitä myy muun muassa Stockmann paraatipaikalla kosmetiikkaosastolla. Hype ei todellakaan ole syntynyt tyhjästä, vaan tämä oikeasti vaikuttaa todella tervetulleelta uutuussarjalta. Tätä oli ihan pakko testata, sillä naamatuote-arsenaali oli huvennut hälyttävään tilaan ja tarvetta oli erinäisille tuotteille. Näin 30+ veenä ei ole varaa skipata ihonhoitorutiineja, jos yhtään naamansa kunnosta välittää. Jokainen lisävuosi on yhtä kuin viisi minuuttia lisäkestoa naaman iltakuuraukseen.

Kuten me kaikki valistuneet kuluttajat tiedämme, kallis hinta ei kosmetiikassa ole yhtä kuin paras mahdollinen lopputulos, vaan ainesosaluettelo on se mitä tulee syynätä. Kympin rasva voi monesti päihittää sen satasen version, tokikaan sen purnukka ei ole välttämättä yhtä kaunis. Hyvä on myös pitää mielessä, että mielikuviahan kosmetiikassa myydään. Vai onko joku viisikymppinen saanut L’orealin rasvoilla Jennifer Lopezin naaman? En ole itse koskaan käyttänyt Chanelia tahi Dioria ihonhoitoon, vaan kokeillut kaikenlaista edullisemmissa kategorioissa. Viimeksi käytössä oli ollut perushyvä Lumene ja Mádaran tuotteita, itse en niin paljon tuolle Madaralle kyllä lämmennyt vaikka sitäkin kovasti kehutaan. Esimerkiksi hoitoöljy haisee ihan jäätävälle yrtticocktailille, eikä mitenkään hyvällä tavalla.

The Ordinaryltä löytyy ratkaisu kaikenlaisille iho-ongelmille, valinnanvaraa on todella paljon. Eikä ole testattu eläinkokeilla, mikä on aina plussa. Kannattaa käyttää hieman aikaa tuotekuvailujen tutkimiseen ennen ostopäätöksiä, niin löytyy ne juuri itselle parhaiten sopivat. Koska jotkut tuotteista ovat hyvinkin tujua kamaa, ei kaikkia saa käyttää yhtäaikaa.

Tilasin itse The Ordinaryn tuotteet Eleveniltä , jossa nyt näyttäisi muuten olevan kaikki ihonhoito  -20 prossan alessa!

Ja kuten aina kun jotain kovasti kehuu, tuntuu että pitänee mainita että ihan ovat omia mielipiteitä. The Ordinaryn tuotteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, näitä kehtaa pitää esillä kylppärissä kuin kylppärissä. Lasiset pipettipullot tuovat heti sellaista supertehokasta luksusfiilistä, vaikka hinnan puolesta luksus on näistä tuotteista kaukana. Sitä on markkinamiehet kuluttajan päähän iskostaneet että vain kallis voi olla hyvää, mutta näinhän ei asian laita tule. Näiden tuotteiden hype on tullut ihan niiden omilla ansioilla ja toimivuudella, ei hyvällä markkinointikampanjalla. Markkinointibudjettia ei nimittäin käytännössä ole. Näissä ei ole oikeastaan minkäänlaista tuoksua, mikä on myös monelle iso plussa. Käytännössä kaikki turha on riisuttu ja jäljellä on vain toimivat ainesosat yksinkertaisissa – eli tyylikkäissä – pakkauksissa.

The ordinary ihonhoito kokemuksia

 

Testaamani The Ordinary tuotteet

Tilasin Eleveniltä testiin seuraavat tuotteet:

Granactive Retinoid 2% ( 12,95€), 30 ml pullo. Tuotekuvaus: The Ordinaryn Granactive Retinoid 2% Emulsion on tehokas ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi, joka sisältää seuraavan sukupolven retinoideja. Se sisältää muun muassa 2 % Granactive Retinoid -yhdistettä, joka on ilman reseptiä saatava retinoiinihappo. Se vaikuttaa tehokkaasti ja retinolin tavoin ikääntymisen merkkejä vastaan.

Natural moisturizing factors ( 7,95%) 30 ml puteli. Tuotekuvaus: The Ordinaryn Natural Moisturizing Factors + HA on kosteusvoide, joka sisältää luonnollisia kosteuttajia. Ne vaikuttavat ihoon erityisen tehokkaasti. Luonnolliset kosteuttajat suojaavat ihoa ja pitävät sen pintakerroksen kosteutettuna. Luonnolliset kosteuttajat koostuvat useista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramidista, fosfolipideistä, glyseriinistä, sakkarideista, natrium-PCA:sta, hyaluronihaposta ja monista muista ihossa luonnollisesti esiintyvistä yhdisteistä.

Buffet-seerumi (18,90€) 30 ml pullo. ( Tämä on heidän superhitti!). Tuotekuvaus: The Ordinaryn ”Buffet” on edistyksellisiä teknologioita hyödyntävä, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi. Se yhdistää useampia teknologioita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution   (  8,95€) 30 ml pullo . Tuotekuvaus: The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution on erittäin tehokas kuorintavoide, joka antaa täydellisen lopputuloksen vain kymmenessä minuutissa. Se ehkäisee ihon epäpuhtauksia, kirkastaa ihoa ja antaa sille kauniin hehkun. Tasmanialainen pippurimarja minimoi happokuorinnan aiheuttamaa ihoärsytystä.
Se sisältää 30 % alfahydroksihappoa (glykolihappo, maitohappo, rypälehappo, sitruunahappo), 2 % betahydroksihappoa (salisyylihappo), hyaluronihappoa, B5-vitamiinia ja mustaa porkkanaa, joka rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa.

True story

Omat käyttökokemukset The Ordinary-sarjasta

Olen nyt kuukauden verran käyttänyt ja kyllä voin sanoa että omasta mielestäni tuotteet todella toimivat. Iho on hyvässä kunnossa, ei kiristä, ei rasvoitu ja väri on mielestäni aiempaa tasaisempi. Mitään suurempia iho-ongelmia mulla ei ollut, mutta ihon hyvä hoitohan on osakkeita parempi sijoitus, sillä se ihan varmasti maksaa itsensä takaisin tulevaisuudessa vaikkei mullistavia muutoksia samantien näkyisi.

  • Natural moisturizing factors kasvovoide imeytyi välittömästi ja tuntui iholla kevyeltä ja raikkaalta, juuri sopiva meikin alle. Hinta tälle tuntuu naurettavan edulliselta! Aiemmin päivävoidekäytössä ollut Lumene häviää tälle – valitettavasti – 6-0, Lumene tuntui rullautuvan iholla eikä imeytynyt niin hyvin. Ei ehkä se kosteuttavin rutikuivalle iholle, mutta päiväkäyttöön ainakin mun sekaiholle loistotuote.
  • Kulttituote ”Buffet-seerumi” lupaa seuraavaa : Edistyksellisiä teknologioita hyödyntävä, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi. Se yhdistää useampia teknologioita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti ja taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan. Tämä tuntuu tosi kosteuttavalta ja siltä, että se todella toimii. Imeytyy hyvin ja jättää ihon freesin tuntuiseksi. Toimii oikein hyvin meikin alla.
  • Granactive Retinoid 2% on iltaisin laitettava ”ekstraseerumi” joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Katsoin hiljattain dokkarin, jossa tutkittiin onko naamarasvoista sun muista oikeasti mitään hyötyä iholle, vai onko niiden teho vain mielikuvia. Ko. dokkarissa selvitettiin juurikin se, että moni kalliin brändin alla myytävä tuote onkin oikeasti jopa tehottomampaa tavaraa kuin ”halpis”versio. Lisäksi mieleen jäi että retinol on sellainen ainesosa joka ihan oikeasti ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Eli käytännössä sitä juuri tässä tuotteessa on. Tämä ehkä hieman ekoilla kerroilla tuntui iholle laitettaessa, mutta tosi vähän. Tää siis ”ikääntyvälle” iholle loistotuote!
  • AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution on hedelmähappokuorinta. Mulla ei ollut aiempaa kokemusta hedelmähappokuorinnoista, mutta olen tähänKIN tykästynyt kovasti. Tuotteen luvataan olevan aidosti tehokas, ihoa kirkastava ja epäpuhtauksia poistava. Käytännössä tämä siis kuorii ihon pintakerroksen ilman mekaanista hinkkausta, sen annetaan vaikuttaa 10 minuuttia ja tadaa, naama todella ON freesimpi, ihohuokoset pieniä ja iho tasainen <3
The ordinary ihonhoito
Omat pullot rivissä

Näissä ei ole oikeastaan minkäänlaista tuoksua, mikä on myös monelle iso plussa. Käytännössä kaikki turha on riisuttu ja jäljellä on vain toimivat ainesosat yksinkertaisissa – eli tyylikkäissä – pakkauksissa. Täältä  näet kaikki sarjan tuotteet ( tällä hetkellä huimat 72 kpl!) , nuo hinnat ja tuotekuvaukset sekä vaikuttavat aineet ovat kyllä niin houkuttelevat että tekisi mieli tilata testiin kaikki! Valitettavasti en itse osaa ottaa havainnollistavia ennen-jälkeen kuvia, joten teidän täytyy nyt vain uskoa sanaani 🙂

Itse olen aivan myyty tälle sarjalle, vaikuttaa ihan loistokamalta jossa on kaikki kohdallaan eikä mitään turhaa. Oma asenne oli tuotesarjaa kohtaan jo valmiiksi hyvin luottavainen kiitos lukemieni hehkutusten, joten ehkä tässä päästään myös alussa mainitsemiini mielikuviin ja niiden voimaan. Oli miten oli, näin edullisilla hinnoilla suosittelen ihonhoidosta kiinnostuneita ehdottomasti testaamaan 🙂

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Onko sinulla jo kokemuksia The Ordinaryn tuotteista?