Varma ja helppo tapa lopettaa hikka!

Tämä on vähän random, mutta mieleen tuli selviytymiskikka joka jokaisen tulisi tietää! Eiköhän jokainen meistä ole joskus miettinyt, miten päästä eroon hikasta, tuosta superärsyttävästä vaivasta joka ei tahdonvoimalla taltu. Tähän löytyy toki vaikka minkälaista perinnetietoa ja vinkkejä, akrobaattisista vedenjuontiasennoista erilaisiin hengitystekniikkoihin tai se klassinen,  “ajattele jotain muuta”.  Tähän on näiden poppakonstien lisäksi keino, mikä oikeasti toimii välittömästi, mutta itse en ollut jostakin syystä siihen ikinä törmännyt.

No, miten siitä hikasta pääsee nopeasti eroon? Juomalla sitruunamehua! Itse olen tämän testannut ja todeksi havainnut monta kertaa. Eli kulauta ruokalusikallinen sitruunamehua kurkusta alas ja hikka loppuu sillä siunaamalla.  En tiedä mihin perustuu mutta piru vie toimii kuin junan vessa ja ärsyttävä hikka on muisto vain.

miten saada hikka loppumaan

 

When life gives you lemons, use them to end hiccup! Rohkeimmat voivat kokeilla kyytipoikana tequilaa ja suolaa, mutta tätä suosittelen omalla vastuulla..riski on iso, että hikka tulee ylös korkojen – eli vatsalaukun sisällön- kera!