Hakolan Moon rahi

hakola moon rahi

Väkimäärän -ja sitä kautta myös sohvan käyttäjien- lisääntyessä huushollissamme tuli ajankohtaiseksi hankkia lisää tilaa oikoa jalkoja! Taannoin sohvapöytämme hajotessa mietin jo itseasiassa silloin, olisiko Hakolan moon-rahi riittävä hankinta ajamaan sekä sohvapöydän, että rahin asiaa. Päädyin kuitenkin hankkimaan både och, sillä pikkulapsitaloudessa rahi toimii myös trampoliinina ja kiipeilytelineenä. Ja sohvapöydän päällä kiipeily on nykyään ehdottomasti kielletty, sillä marmori ei kokemuksen syvällä rintaäänellä kerrottuna kestä painoa… kaunis se on kuitenkin!

Olen pitkään ihastellut Hakolan sohvia, tuossa vaaleanpunaisessa Musone-kankaassa erityisesti. Kangas on niin mielettömän kaunis, pehmeä samettimainen, valoa heijastava ja käsittääkseni myös helposti puhtaana pidettävä.

Sohvaa en (vielä) ole saanut, mutta rahi on hyvä startti 😀 Miehen eka kommenttihan oli, että eikö muuta väriä ollut. No olisihan sitä ollut, mutta tää roosa oli tietty paras.

Kotimainen laatutuote

Meille kotimaisuus on tärkeä arvo ja pyritäänkin nykyään satsaamaan määrän sijasta laatuun. Lapsilla on paljon kotimaista vaatetta ja miehen lempimerkkejä on esimerkiksi kotimainen Nousu. Kotimainen design näkyy myös kotona, vaikka itse sorrun kyllä Ikeaankin… Etenkin lasten sisustustuotteissa, jotka tiedetään jäävän väliaikaiseen käyttöön. Hakolan tuotteet ovat täysin suomalaista tuotantoa, mikä on mahtavaa! Toisin kuin Ikean tuotteet, nämä kalliimmat, mutta myös kestävämmät ja kaikin puolin kivemmat hankinnat kulkevat mukana ehkä koko eliniän.

Moon rahi on sekä kaunis, että monikäyttöinen, se toimii tarvittaessa rahin lisäksi helposti siirreltävänä apupöytänä tai istuimena. Tai trampoliinina/kiipeilytelineenä, kysy vaikka meidän kolmeveeltä. Tätä kirjoitan itseasiassa istuen lattialla ( meillä on myös maailman pehmein uusi matto, joka suorastaan kutsuu istumaan!), läppäri rahin päällä.

hakola moon rahi

Meidän rahi on tosiaan väriltään roosa ja tuota musone-kangasta. Tilasin etupeltoon mallitilkut molemmista kangasvaihtoehdoista ja ero näiden välillä olikin suuri. Soft-kangas oli täysin matta ja lämpimämmän värinen, kun tämä mussone-kangas on kylmemmän roosa, sileämpi ja tosiaan valoa kauniisti heijasteleva.

Päällikankaan saa rahista pois, joten sen voi tarvittaessa pestä. Moon raheja löytyy kahdessa eri koossa, meillä on tuo isompi. Värivaihtoehdot vaihtelevat kankaiden välillä, mutta värien ystäville löytyy useampikin vaihtoehto sen perinteisen vaalean ja harmaan tilalle! Hintaa tällä isommalla rahilla on 290 €, ei ilmainen, mutta ei mikään järkyttävän kalliskaan omasta mielestäni.

Hakola moon rahi