Kauniit rusetit lahjapaketteihin ja joulun tuoksua kotiin

Miten tehdä kauniit rusetit lahjapaketteihin helposti ja halvalla? Entä miten tuoda joulun tuoksua kotiin, jos ei jaksa leipoa pipareita? Tässäpä kaksi viime hetken vinkkiä, joilla upgreidaat jouluvalmistelut taas yhtä pykälää nohevammiksi 🙂

Miten saada joulun tuoksua kotiin – DIY joulutuoksu

Jos et jaksa paistaa oikeita pipareita, laita uuninkestävään vuokaan – tai vaikka leivinpaperin päälle – jouluisia mausteita. Kanelitankoja, kokonaisia neilikoita, piparimaustetta… näitä käytän itse. Paista 170 asteessa hetken aikaa ja tadaa, kämppä tuoksuu vastapaistetuille pipareille!

diy joulutuoksu
Jouluista tuoksua kotiin superhelposti

Kauniit rusetit pakettien päälle

Askartele näyttävät lahjapaketit helposti, tarvitset vain kartonkia tai normipaperia jossakin kivassa värissä. Piirrä kartongille/paperille silmälasimaiset ääriviivat ( havainnollistava kuva alla) ja teippaa tai liimaa kuumaliimalla takaa kiinni.

Piirrä kahtia taitettuun paperiin tämännäköinen kuvio
avattuna kuvio näyttää tämmöiseltä
Lisää ohut kaistale rusetin keskelle ja liimaa takaa päät kiinni yhteen.
kauniit rusetit paketin päälle
kauJa kas näin sinulla on hienosti koristeltu paketti!

Tsekkaa myös vinkit joululeipomuksiin ja valloita niin suut kuin sydämet! Ihanaa Joulua!