Sensuell Estetic-klinikan avajaiset

Mikä houkuttelee meikä-Espoolaisen Vantaalle? Sen on oltava jokin suurista mielenkiinnon kohteistani, esimerkiksi helkkarin hyvin varustettu puutarhamyymälä, karkkikauppa… tai kauneusklinikan avajaiset! Tänään kyseessä oli jälkimmäinen. Tarjolla oli myös lempijuomaani, ilmaista skumppaa, siinä kolmas syy jonka perässä minä lähden vaikka maan ääriin – eli esim Vantaalle. Nyt tosin seuralaiseni virkaa toimitti vauva A, joten tyytyminen oli kivennäisveteen ja macaronseihin.

Talo oli täynnä upeita daameja ja meidän 10 kk ikäinen minimies ainona herrana hyvin muikeana siinä joukossa, ansaittua huomiota nauttien. Silmän nanosekunniksi välttäessä kahmaisi kaveri suihinsa allaolevassa kuvassakin näkyvän macaronsin,

sensuell estetic avajaiset
sensuell estetic avajaiset

Tein siis pienen maakuntaretken ja kävin tutustumassa Vantaan Kivistöön, jossa avajaisiaan juhli uudistunut kauneuskliniikka Sensuell Estetic, Sensuell Estetic ei ole mikä tahansa rivikosmetologiputiikki, vaan medikaalitason ihonhoitoihin sekä esteettisiin hoitoihin keskittynyt klinikkamainen kauneushoitola. Putiikki oli ihan siinä juna-aseman vieressä, joten tänne on huonommankin suunnistajan helppo löytää.

Sensuell Esteticin ammattilaiset

Sensuell Estetic on ollut pystyssä vuodesta 2017, mutta nyt enemmän medikaalisiin hoitoihin keskittyen avattu remontin jälkeen entistä ehompana.

Omistajan, Päivi Saarentien, lisäksi tiloissa työskentelee mm. esteettisten kauneushoitoijen erikoisasiantuntija, sairaanhoitaja Maija Meurman, sekä esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkäri Neea Lehtiö. Sensuell Esteticin työntekijät ovat pitkän linjan ammattilaisia, joihin voit varmasti luottaa. Esimerkiksi Maija on ihonhoidon superammattilainen, jolla löytyy ratkaisu ongelmaan kuin ongelmaan. Maijan käsiin uskoisin -ja olen uskonut – hipiäni ilman minkäänlaista epäilystä, luotto osaamiseen on sata prossaa.

sensuell estetic kokemuksia

Se ei todellakaan ole ihan sama, kuka vaikkapa piirteitä muokkaavia pistoshoitoja tekee. Nämä ovat tarkkaa käsityötä, jossa epäonnistuneesta työstä voi koitua tosi harmillisia ongelmia. Kun kyseessä ovat kasvot, on huonoa työnjälkeä myös aika mahdoton piilottaa, nyt kun maskien käyttökin on pitkälti historiaa…

sensuell estetic kokemuksia

Miten valita oikea hoito?

Jos koet, että esteettiset hoidot eivät tuo sinulle mitään lisäarvoa niin mahtavaa, siihenhän kaikki tähtää että olisi mahdollisimman tyytyväinen itseensä. Meille muille, jotka haluavat esim ihonhoitoon panostaa tai korjata jotain itseään häiritsevää, on tarjolla nykyän vaikka mitä huikeaa! Kannattaa aina kysyä konsultaatiota, ei maksa mittään ja voit yllättyä siitä, mitä sinulle ehdotetaan. Ota vaikkapa Maijaan yhteys täältä!

Esteettisistä hoidoista on hyvä muistaa se, että liika on oikeesti liikaa ja paras lopputulos on itsesi näköinen, mutta freesimpi. Freesi on se taikasana ja hyvä iho paras kaunistaja, joten piirteiden överimuokkaamisen sijaan iho on se, mihin kannattaa keskittyä. Nykyhoidoilla ikääntyneestäkin ihosta saa taiottua kuulaan ja hohtavan.

Itse rakastan kaikkea esteettistä, silmänruoka on yhtä tärkeää kuin se suuhunkin laitettava. Oonkin super kiinnostunut näistä nykyajan ihmehoidoista, mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea tarjolla on. Kaikkihan me ikäännymme jos etuoikeutettuja olemme, mutta mikäli iän tuomat esteettiset muutokset häiritsevät, miksipä ei vähän hioisi niitä. Tai yhtälailla, jos nuoruudesta on jäänyt vaikkapa akne-arpia, nekin voidaan taikoa pois.

Kauneushoidot eivät tuo onnellisuutta, mutta kuten meikkaaminen, ne voivat tuoda iloa elämään ja kohottaa fiilistä omasta itsestään- ja mikä onkaan sen parempaa <3

Restylane kokemuksia

Hoitovalikoima Sensuell Esteticillä

Palveluvalikoima Sensuell Esteticillä on laaja, erikoistuen medikaaliseen ihonhoitoon sekä täyteainehoitoihin. Palveluihin kuuluvat myös mm. sokeroinnit ja Shellac-kestolakkaukset, sekä perinteisemmät, kevyemmät ( ja neulattomat) kosmetologipalvelut.

Mä suosittelisin, että sen sijaan että itse arvot mikä hoito olisi just sulle omiaan, kysyt suoraan asiantuntijoilta. Jos haluat pyyhkiä ikääntymisen epätoivottuja merkkejä naamastasi, et välttämättä edes tiedä, mitä kaikkea hienoa nykyään voidaankaan tehdä!

Valikoimiin kuuluvat myös Zo skin health-tuotteet, eli medikaalinen ihonhoitosarja iholle kuin iholle. Tätä kehuvat kaikki sitä käyttäneet ja oman hoitokokemuksen perusteella yhdyn kuoroon. Sisältänevät jotain yksisarvisen taikapölyä, koska näillä ihosta tulee upea.

zo skin health kokemuksia

Mun neuvo on, että panosta surutta itseesi! En tiedä montako elämää meillä on, joten en sano että ”koska meillä on vain tämä yksi elämä”, mutta ainakin jokainen päivä on niin arvokas, että miksipä ei tekisi tai kokeilisi just sitä mikä tuo iloa itselle. Koska, kuten eräs slogan kuuluu, ”You’re worth it”.