Lahjaideat isälle vuonna 2023

Isänpäivä lähestyy ja joulu siihen heti perään! Mitä siis tänä vuonna isälle lahjaksi? Kaikki isät ovat erilaisia, mutta lahjan ostaminen on kyllä aina yhtä hankalaa…Selaili sitä sitten verkkokauppoja tai kolusi kivijalkaputiikkeja, kummasti meikäläinen ainakin löytäisi itselle kaikenlaista sen originaalin lahjatarkoituksen jäädessä taka-alalle.

Mikäli olet yhtään kuin minä, ei hätää! Keräsin kategorioittain erilaisia lahjavinkkejä, joiden avulla säästät omaa aikaasi ja hermojasi, valitset vain noista jonkin 🙂 

Katso siis alta eri hyväksi havaitut lahjavinkit isälle kuin isälle. Oli kyseessä oma isä tai lasten isä, poimi alta vinkit suoraan ostoskoriin.

Makuelämykset

 

 

 

 

 

 

 • Maistuuko isälle ohrapirtelö silloin tällöin? Tätä lahjaa en suosittele jos liian tiheästi maistuu, mutta kohtuukäyttäjät voivat tehdä nyt itse helposti kotona oman olutsatsin! Sisältää kaikki tarvikkeet, joilla saat kotitekoista olutta viisi litraa.

Osta kotipanimo täältä hintaan 37,95€

 

 

 

 

 

 

 • Lakritsin ja salmiakin ystävälle maailman suolaisinta lakritsia! Olen maistanut itse ja on kyllä makuelämys. Ei mene koko purkki kerralla…mutta kieroutuneella tavalla erinomaista!

Lakua täältä hintaan 8,99€ 

 

 

 

 

 

 

Kovimmille proteiininarkkareille ehkäpä pullollinen kananmunan valkuaista?

nestemäinen kananmuna

 

 

 

 

 

 

 

lahjaidea isälle

 

 

 

 

Kirjat

Oma puoliso on innostunut viime aikoina kirjoista kännykän pläräämisen vaihtoehtona. Hyvää esimerkkiä lapsille nääs, esimerkillistä esimerkin kautta johtamista! Kirjojahan on maailmassa mieletön määrä, joten yhden tietyn, kaikille sopivan kirjan valinta on vaikeaa ellei mahdotonta.

Mieti, mistä lahjan saaja on kiinnostunut ja etsi sitä vastaava opus. Väitän, että monelle isähahmolle kiinnostava kirja voisi olla Nallen muistelmat.

Teknologia

 • Tähän kategoriaan en keksi mitään, sillä multa on kielletty teknologiatuotteiden ostaminen 😀 Ja ihan hyvästä syystä, puolisolla on tämä puoli hanskassa tuhat kertaa paremmin, pieleen menis kuitenkin. Yksi lahjaidea tuli kyllä mieleen, josta kröhöm hyötyisin itsekin! Laadukas vaatehöyrystin on nimittäin hankintalistalla. 

vaatehöyrystin

 

 

 

 

 

 

 

Vaatteet tai asusteet

Tämä on se kategoria, josta itse lahjat yleensä poimin. Puolison vaatekaappi onkin 95 prosenttisesti mun ostama #truestory.

 

 

 

 

 

 

 • Tai olisiko parempi esim. essu tai suklaalevy omalla kuvalla? Täältä löydät vaikka mitä vaihtoehtoja kustomointiin.
 • Tyylikäs cashmirpipo tai kaulaliina on varma valinta, jolle Suomen oloissa on taatusti käyttöä. Arketilta löydät hyvän valikoiman erilaisia villapipoja ja -huiveja hyvällä hinta-laatusuhteella, tsek täältä.

cashmirhuivi isälle

 

 

 

 

 

 

 

 • Niken joggerit. Meillä collegehousut ovat miehen ehdottomasti käytetyin vaate, näitä ei vaan voi olla liikaa! Niken tyylikkäät byysat menevät kaupungillakin. Suositut tech fleece-housut täältä.

isänpäivä lahjaidea

 

 

 

 

 

 

 

 • Merinovillavaatteet. Merino on kylmeneviin lämpötiloihin ihan paras materiaali, lämmittää muttei kutita eikä hiosta. Kotimaisen Tam Silkin merinot ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, talvivaatekaapin luottopelaajia hyvällä hinta-laatusuhteella. Suomalaisuudesta aina plussa!

tam silk merino

 

 

 

 

 

 

 

Katso lisää erilaisia merinovillavaihtoehtoja vaatekaappiin täältä! Esimerkiksi kotimaiset merinovillahousut pitävät koivet ulkoillessa lämpimänä.

merinovillahousut

 

 

 

 

 

 

 

 • Jos isi on ollut TOSI kiltti, ehkäpä hän osaa arvostaa vaikkapa Vuittonin pientä lompakkoa. Mä osaisin ja osaan ainakin! Näissäkin hinnat nousee jatkuvasti, joten kyseessähän on sijoitus. Pikkuasusteita löytyy moneen eri lähtöön, kuvan lompakko 400€.

lompakko lv

 

 

 

 

 

 

Kokemukset

 • Lahja, joka osoittaa että välität ja haluat pitää isän kuvioissa on Puhti-paketti! Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää, miten oma elimistösi voi. Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta. Tilaa Puhti-paketti lahjaksi täältä.
 • Ravintolaillallinen. Itsestäänselvä lahjaidea, mutta aina mieluinen! Ravintolakäynti ilman lapsia on perheelliselle luksusta, oli kyseessä sitten hampurilaisrafla tai fiinimpi mesta.
 • Wine and paint-tapahtuma. Anna isälle mahdollisuus löytää sisäinen taiteilijansa! Wine and paint-tapahtumat ovat superhauskoja arjen elämyksiä, jossa tulee tehtyä jotakin mitä et muuten tekisi. Maalaaminen on rentouttavaa ja ammattilaisen opissa opit myös oikeaa tekniikkaa. 
 • Rentoutuskellunta. Tätä on moni tuttuni kehunut, mutta itse en ole VIELÄ päässyt kokeilemaan.

Hyvän olon lahjat

 • Jos mies ei niin kehonhoidosta perusta, on tämä joulukalenteri erinomainen starter pack siihen. Erilaisia iho-, parran- ja hiustenhoito ym hoitotuotteita sisältävä kalenteri innostaa kokeilemaan miltä huolitellumpi olemus tuntuu.

 

 

 

 

 

 

partaöljy

 

 

 

 

 

 

 

 • Onko miehellä IHO? Jos on, niin ihonhoitotuotteet ovat tarpeen naamalle kuin naamalle. Dick Johnsonin ihonhoitospray näyttää tyylikkäältä ja sopii aloittelijalle! 13,90€.

dick johnson god spray

 

 

 

 

 

 

 

 • Legendaarinen pallivaha. Suurta suosiota nauttiva pallivaha, joka on tarkoitettu nimensä mukaiseen käyttöön! Lahjapakkaus nyt 16,90€.

pallivaha

 

 

 

 

 

 

 

dick johnson tuoksu isälle

 

 

 

 

 

 

 

Leivonnaiset tai itse tehty ateria

 • Itse tehdyt leivonnaiset ja vähän tavallista parempi ateria ovat aina mieluinen yllätys. Syödä pitää joka päivä ja monta kertaa! Juhlapyhänä kattaukseen ja vähän parempiin ruokajuomiin panostaminen tekee arjesta noh, sitä juhlaa.

Kaikki tämän blogin leipomukset on kuratoitu ja hyväksi havaittu oikeilla isillä. Kokeile esim meidän lemppareita maailman parasta omenapiirakkaa, all-time-lemppari mustikkapiirakkaa, parhaita suklaamuffineja, porkkanakakkua tai jotakin muuta näistä monista resepteistä!

 

 

 

 

 

 

 

Kotiin liittyvät lahjat

 

 

 

 

 

 

 • Kukapa ei tänä päivänä kärsisi niska-hartiaseudun vaivoista! Apuna tähän voi kokeilla vesityynyä, jossa ainutlaatuinen veden ja pehmeän hypoallergeenisen kuidun yhdistelmä sekä lämpöä eristävä kerros takaavat syvän ja virkistävän yöunen.

vesityyny

 

 

 

 

 

 

 • Onko isällä vaarana joutua sohvalle yöksi…? Tämä puhallettava sänky/nojatuoli on erinomaisen mukava nukkumis-ja rentoutumispaikka, jonka saa käden käänteessä esille tarvittaessa. Osta puhallettava nojatuoli hintaan 54,95e!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lahjaidea isälle sylitaso

 

 

 

 

 

seisoma työpiste kokoon taitettava

 

 

 

 

 

 

 

lahjaidea isälle

 

 

 

 

 

 

 

 • Hiomakivisetti, jolla uudistat kaikki kodin veitset Masterchef-kuntoon! Tarjouksessa nyt 66€.

hiomakivisetti veitsille

 

 

 

 

 

 

 

 • Santoku-veitsi. Veitsien aatelia edustava lajike, jossa erikoisuutena nuo kolot. Ne helpottavat leikkaamista, sillä ehkäisevät ettei ruoka tartu imukupin lailla veitseen kiinni! Katso valikoima Santoku-veitsiä täältä.

santokuveitsi

 

 

 

 

 

olutlasit

 

 

 

 

 

 

 

 • Marimekon astiat ovat meidän lemppareita ja ikiklassikko. Kuten edellä mainittiinkin, olutlasin lisäksi myös kaikilla muilla astioilla on merkitys myös makuelämykseen! Marimekon kahvikuppi tuntuu hyvältä suussa.

Ehkä isä tykkäisi tyylikkäistä, mustaa ja beigeä yhdistelevistä kahvikupeista ? Nyt btw melkein kaikki Marimekon astiat Nordic Nestissä tosi hyvässä alessa!

marimekko tiiliskivi kultamusta